Lokáció

Bemutatkozik az Árnyas Residence

A nagysikerű Németvölgyi Residence után újabb XII. kerületi fejlesztésünk, az Árnyas Residence. A két hektáros területen 6 db négyemeletes villaépület épül. Az Árnyas és Budakeszi út kereszteződésében lévő telken összesen 101 magas minőségű lakást építünk, melyekből egyedülálló panoráma lesz a városra és Budai-hegységre. Elhelyezkedésével a mindennapok kényelmét kínálja, amit a környéken és a közeli bevásárlóközpontokban megtalálható üzletek, bankok, színvonalas szolgáltatók és a kiváló oktatási intézmények biztosítanak.

A terület jó közlekedési adottságokkal rendelkezik, hiszen mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető, a közlekedési csomópontok 10-15 perc alatt elérhetőek.

Csendes lakóövezetben

annak minden kényelmével

Galéria

Ajánlatkérés

Amennyiben üzleteinkre szeretne ajánlatot kérni, kattintson ide.

Értékesítési iroda

Központi iroda

Bécsi Corner

1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. I. emelet

Nyitva tartás

Előre egyeztetett időpontban

Hétfő-péntek: 9:00-19:00
Szombat: 9:00-13:00

Útvonalterv

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.