Lokáció

Bemutatkozik az Árnyas Residence

A nagysikerű Németvölgyi Residence után újabb XII. kerületi fejlesztésünk, az Árnyas Residence. A két hektáros területen 6 db négyemeletes villaépület épül. Az Árnyas és Budakeszi út kereszteződésében lévő telken összesen 101 magas minőségű lakást építünk, melyekből egyedülálló panoráma lesz a városra és Budai-hegységre. Elhelyezkedésével a mindennapok kényelmét kínálja, amit a környéken és a közeli bevásárlóközpontokban megtalálható üzletek, bankok, színvonalas szolgáltatók és a kiváló oktatási intézmények biztosítanak.

A terület jó közlekedési adottságokkal rendelkezik, hiszen mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető, a közlekedési csomópontok 10-15 perc alatt elérhetőek.

Csendes lakóövezetben

annak minden kényelmével

Galéria

Előregisztráció

Értékesítési iroda

Központi iroda

Bécsi Corner

1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. I. emelet

Nyitva tartás

Előre egyeztetett időpontban

Hétfő-péntek: 9:00-19:00
Szombat: 9:00-13:00

Útvonalterv

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.