0 lakás elérhető

A projektről

A nagysikerű Németvölgyi Residence után újabb XII. kerületi fejlesztésünk épül a környéken, az Árnyas 40 Villa Suites. A két hektáros területen 6 db négyemeletes villaépület épül.

Részletek

Lokáció

Az Árnyas út és a Budakeszi út kereszteződésében fekvő telken összesen 102 prémium minőségű lakást építünk, melyekből lélegzetelállító panoráma nyílik a városra és a budai hegyekre. Egyedülálló elhelyezkedése révén biztosítja a mindennapok kényelmét. A környéken elhelyezkedő, iskolák, óvodák, bevásárlóközpontok színvonalas szolgáltatásokat kínálnak az itt élőknek.

A terület jó közlekedési adottságokkal rendelkezik, hiszen mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető, a közlekedési csomópontok 10-15 perc alatt elérhetőek.

Lakások száma

Lakások száma

102

Lakás méretek

Lakás méretek

52-132 m2

Villaépületek száma

Villaépületek száma

6

Átadás

Átadás

2026. II. félév

Csendes lakóövezetben

annak minden kényelmével

Galéria

Ajánlatkérés

Amennyiben üzleteinkre szeretne ajánlatot kérni, kattintson ide.

Melyik lakóparkban keres lakást?

Értékesítési iroda

Központi iroda

Bécsi Corner

1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. I. emelet

Nyitva tartás

Előre egyeztetett időpontban

Hétfő-péntek: 9:00-19:00

Útvonalterv

7 Az ajánlat a Béke Garden, a Westside Grand, az Újbuda Garden és az Árnyas 40 Villa Suites projektekben kialakításra kerülő lakásokra vonatkozóan vehető igénybe, amennyiben az ajánlat időtartama alatt új regisztrációs szerződés jön létre az eladó és a vevő között és amelyek vonatkozásában legalább a bruttó vételár 10%-ának megfelelő mértékű regisztrációs óvadék az adott eladóval kötött szerződésben rögzített bankszámlára teljesítésre kerül a vevő által. A vételár fennmaradó 90%-os részlete a regisztrációs szerződésben meghatározott ütemezésnek megfelelően válik esedékessé. A jelen ajánlat 2024. február 12. napjától visszavonásig érvényes. A jelen felhívás nem minősül ajánlattételnek és nem keletkeztet szerződéskötési kötelezettséget. A változtatás jogát fenntartjuk.

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.