Lokáció

Bemutatkozik az Újbuda Garden

A XI. kerületi Hauszmann Alajos utcában, az Újbuda Garden-ben 359 változatos alaprajzú lakást tervezünk.

Újbuda közkedvelt területén megvalósuló ingatlanfejlesztésünkben változatos méretű lakásokat, tárolókat és pincei beállókat kínálunk a parkosított környezetben megvalósuló épületünkkel. Az ingatlanon, a lakóépület mellett, de elkülönítve egy, a fiatalok, diákok számára ideális, kisebb lakóegységeket is magába foglaló épületet is megvalósítunk.

Az BME és az ELTE egyetemi campus területe, továbbá a belváros is könnyen megközelíthető, mivel a számos busz és villamos megálló is elérhető 2 perces távolságban. Az Újbuda Garden-től 3 perc gyalogos távolságra található a kikapcsolódást biztosító Kopaszi-gát, továbbá számos bevásárlási lehetőség is.

Központi elhelyezkedés

könnyű megközelíthetőség

Galéria

Előregisztráció

Értékesítési iroda

Központi iroda

Bécsi Corner

1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. I. emelet

Nyitva tartás

Előre egyeztetett időpontban

Hétfő-péntek: 9:00-19:00
Szombat: 9:00-13:00

Útvonalterv

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.