Lokáció

Bemutatkozik az Újbuda Garden

A XI. kerületi Hauszmann Alajos utcában, az Újbuda Garden-ben 359 változatos alaprajzú lakást tervezünk.

Újbuda közkedvelt területén megvalósuló ingatlanfejlesztésünkben változatos méretű lakásokat, tárolókat és pincei beállókat kínálunk a parkosított környezetben megvalósuló épületünkkel. Az ingatlanon, a lakóépület mellett, de elkülönítve egy, a fiatalok, diákok számára ideális, kisebb lakóegységeket is magába foglaló épületet is megvalósítunk.

Az BME és az ELTE egyetemi campus területe, továbbá a belváros is könnyen megközelíthető, mivel a számos busz és villamos megálló is elérhető 2 perces távolságban. Az Újbuda Garden-től 3 perc gyalogos távolságra található a kikapcsolódást biztosító Kopaszi-gát, továbbá számos bevásárlási lehetőség is.

Központi elhelyezkedés

könnyű megközelíthetőség

Galéria

Ajánlatkérés

Amennyiben üzleteinkre szeretne ajánlatot kérni, kattintson ide.

Értékesítési iroda

Központi iroda

Bécsi Corner

1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. I. emelet

Nyitva tartás

Előre egyeztetett időpontban

Hétfő-péntek: 9:00-19:00
Szombat: 9:00-13:00

Útvonalterv

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.