Eladó üzletek, irodák a Biggeorge Property kínálatában

Amennyiben új helyet keres vállalkozása számára, itt a remek lehetőség, hogy lekösse saját üzlethelyiségét, vagy irodáját Budapest folyamatosan fejlődő, frekventált helyszínein, a III., IX. és XIII. Kerületben.

Tekintse meg kínálatunkat és kérjen ajánlatot még ma, vagy keresse értékesítőinket a lenti elérhetőségek egyikén.

0 üzlet elérhető
Spirit Residence üzletek

Spirit Residence - Budapest, IX. kerület

A Spirit Residence Budapest egyik leggyorsabban fejlődő kerületének népszerű pontján, a Mester utca és az Ipar utca közötti területen épül a IX. kerületben. A 8 emeletes épületben 210 lakás épül, melyek 2024. első negyedévében kerülnek átadásra, így a hamarosan beköltöző tulajdonosok potenciális fogyasztói bázist kínálnak. A Spirit Residence közvetlen közelében találhatóak nagymúltú egyetemek, rövid sétatávolságra található a Duna-part, valamint a Körút pezsgő forgataga is, melyek mind tovább növelik a várható fogyasztói kört.

A környéken zajló előremutató fejlesztések miatt várhatóan jelentős felértékelődést könyvelhetnek el a vásárlók, amennyiben ebben a kerületben vásárolnak új üzlethelyiséget, ezért is kiváló befektetés a Spirit Residenceben üzletet vásárolni.

Akciós árak!
Spirit Residence
Üzlet kód
I1
Státusz
Eladó
Épület
.
Alapterület
213.21 m2
Terasz
0 m2
Spirit Residence
Üzlet kód
Ü1
Státusz
Eladó
Épület
.
Alapterület
76.87 m2
Terasz
0 m2
Spirit Residence
Üzlet kód
Ü4
Státusz
Eladó
Épület
.
Alapterület
358.61 m2
Terasz
0 m2
Westside Garden üzletek

Westside Garden - Budapest, XIII. kerület

A Westside Garden a XIII. kerület frekventált részén, a folyamatosan megújuló Ferdinánd-negyedben épül, közel a belvároshoz, a Váci úti irodafolyosóhoz és a Nyugati pályaudvarhoz. A Westside Garden két épületében 159 lakás épül, melyek hamarosan, 2023. év végén kerülnek átadásra.

Az utcában zajló átfogó fejlesztések következtében intelligens városi környezet jön létre Budapest szívében, lakásokkal, irodákkal, zöld felületekkel.

A leendő lakókon túl, a környéken élők és a közelben zajló további lakóingatlan-fejlesztések leendő tulajdonosai, a Váci úti irodafolyosó közelsége, a környék sokszínűsége biztosít potenciális fogyasztói bázist.

Kiemelkedő kedvezmények!
Westside Garden
Üzlet kód
BF-Ü01
Státusz
Eladó
Épület
.
Alapterület
51.55 m2
Terasz
0 m2
Westside Garden
Üzlet kód
BF-Ü02
Státusz
Eladó
Épület
.
Alapterület
34.69 m2
Terasz
0 m2
Westside Garden
Üzlet kód
BF-Ü03
Státusz
Eladó
Épület
.
Alapterület
25.82 m2
Terasz
0 m2
Westside Garden
Üzlet kód
BF-Ü04
Státusz
Eladó
Épület
.
Alapterület
102.69 m2
Terasz
0 m2
Westside Residence üzletek

Westside Residence - Budapest, XIII. kerület

A Westside Residence a XIII. kerület frekventált részén, a folyamatosan megújuló Ferdinánd-negyedben helyezkedik el. A több mint 3500 m2 alapterületen megvalósult fejlesztés 212 lakást és 10 üzletet foglal magában. A Westside Residence lakásai 2022 első felében kerültek átadásra, az üzlethelyiségek jelentős része pedig elkelt.

A beköltözött lakók, a környéken élők, a belváros és a Nyugati pályaudvar közelsége, valamint a Váci úti irodafolyosó biztosít potenciális fogyasztói bázist a Westside Residence üzletei számára.

A kerületben, illetve a környéken zajló városfejlesztések pedig várhatóan jelentősen megnövelhetik az üzlethelyiségek értékét, ezért is kiváló befektetés a Westside Residenceben üzlethelyiséget vásárolni.

Egyedi ajánlatok!
Westside Residence
Üzlet kód
Ü07
Státusz
Eladó
Épület
.
Alapterület
73.36 m2
Terasz
0 m2
Waterfront City üzletek

Waterfront City - Budapest, III. kerület

A Waterfront City a III. kerületben a Duna-parthoz közel a Folyamőr utca, Miklós tér és Bogdáni út által határolt helyszínen, 5 hektáron helyezkedik el. Az első négy ütemben 10 épületben összesen 909 lakás épül. Az 50 000 m2-es területen áthaladó sétány a 600 m-re található óbudai Fő térrel köti majd össze az épületeket, mely a Kolosy térről induló Óbudai Promenád egyik szakaszát jelenti, továbbá mellette halad el a Szentendre felé tartó nemzetközi kerékpárút is.

Az épületek földszintjén szolgáltató, vendéglátó és kereskedelmi egységek, illetve irodák kerülnek kialakításra.

Az új lakások jelenlegi és leendő lakóin kívül, a Waterfront City közvetlen környezetében található lakóházak és egyéb társasházak lakossága kínál potenciális fogyasztói bázist. A környék a fejlesztéseknek köszönhetően a vállalkozási lehetőségek széles spektrumát kínálja.

Kedvezményes ajánlatok!
Waterfront City
Üzlet kód
Ü08
Státusz
Kiadó
Épület
1.
Alapterület
47.01 m2
Terasz
32.59 m2
Waterfront City
Üzlet kód
6A-FSZÜ03
Státusz
Eladó
Épület
6A.
Alapterület
47.24 m2
Terasz
51.93 m2

Waterfront City térkép

Ajánlatkérés

Amennyiben lakásainkra szeretne ajánlatot kérni, kattintson ide.

Melyik lakóparkban keres üzletet?

Értékesítési iroda

Központi iroda

Bécsi Corner

1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. I. emelet

Nyitva tartás

Előre egyeztetett időpontban

Hétfő-péntek: 9:00-19:00

Útvonalterv

Az egyedi vevői igényekre tekintettel Beruházó meghagyja a lehetőséget a kereskedelmi- és irodaegység vevőinek, hogy az egységek végleges funkciója alapján, saját igényük szerint alakítsák ki a megvásárolt ingatlanegységet, figyelembe véve üzletekre vonatkoztatott Műszaki Melléklet „Vevői kiépítés feltételei” bekezdést. Vevők műszaki igényüket az ingatlanegység megépítése előtt Eladó felé tudja jelezni. Azonban előállhat az a helyzet, hogy az iroda- vagy üzlethelyiség megépülése előtt az még nem került értékesítésre, így az épület használatbavételi engedélyének kiadásához szükséges, minimális kiépítési munkákat elvégzi a Fejlesztő, melyet a későbbi értékesítés után a vevő saját igényei szerint fejleszthet tovább, vagy alakíthat át. Az üzletek kialakításának pontos részleteit a műszaki leírás tartalmazza. A gyaloghíd koncepciójának egyeztetése folyamatban van a III. kerületi és a Fővárosi Önkormányzattal.

1 Tájékoztatjuk, hogy a hitelről bővebb információt a KAVOSZ Zrt. https://www.kavosz.hu/hitelek/szechenyi-mikrohitel-max-plusz/ oldalán találhat. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a Széchenyi Mikrohitel MAX+ forgalmazásában partnerünk, a BG Finance Zrt. is közreműködik. A jelen promóciós anyagban feltüntetett kamat és kezelési költség mértékek a vállalkozások által ténylegesen fizetendő, a hitelkonstrukcióhoz járó állami kamat- és kezelési költségtámogatással csökkentett ún. nettó ügyleti kamatok. A konstrukció a mikro- és kisvállalkozások számára elérhető. A hitellel kapcsolatos feltételekről a https://kedvezmenyeshitel.hu/szechenyi-mikrohitel-max oldalon további információk ismerhetők meg.

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.