Otthonom

Minden egy helyen, ami az Otthonommal kapcsolatos.

Új lakást vásárolt ügyfeleink otthonuk kényelméből intézhetik a lakásvásárlással kapcsolatos ügyeiket. Akár adategyeztetésről, vagy hasznosítás céljából történő lakás bérbeadásáról van szó.

Adategyeztető

A Biggeorge Property mindig törekszik a leginnovatívabb megoldások alkalmazására az ügyfelek kényelme érdekében. Az adategyeztető felületünket, azért hoztuk létre, hogy ügyfeleink könnyen és gyorsan, otthonuk kényelméből intézhessék a lakásvásásárlással kapcsolatos ügyeiket. A felület a regisztrációs szerződés megkötésétől kezdődően egészen a lakás végszerződéséig kíséri a felhasználót.

Tovább

Lakás bérbeadás és üzemeltetés

Az Urbanmanagement a Biggeorge cégcsoport tagjaként segíti bérbeadási tevékenységgel azokat az ügyfeleket, akik befektetési céllal vásárolnak lakást a Biggeorge Property portfoliójából.

Az Urbanmanagement teljeskörű szolgáltatást nyújt Önnek az állapot felméréstől egészen a komplett üzemeltetésig. A Biggeorge Holding cégcsoportjának tagjaként több mint 20 éves ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkezik az ingatlan bérbeadás és üzemeltetés területén.

Szolgáltatások

  • állapot felmérés, tanácsadás
  • marketing és értékesítés
  • ügyfélkezelés
  • komplett üzemeltetés
  • adminisztrációs feladatok

Tovább

Bérleti díj konstrukciók

Fix bérleti konstrukció

Havi fix bérleti díjas megállapodás esetén, az UrbanRent fix bérleti díjat garantál3, amelynek összege szobaszámtól és lokációtól függően 250 000–350 000 Ft között változik. Önnek csak a lakás biztosítási díját és az ingatlanadót kell fizetnie, minden mást mi fizetünk.

3 Az UrbanRent Holding Zrt., a Biggeorge csoport tagja, egy éves fix összegű bérleti szerződés megkötését vállalja az ingatlan albetétesítése és a lakrész teljeskörű bebútorozását és felszerelését követően. A lakás biztosítási díját és építményadót a bérbeadónak kell megfizetnie, az ingatlan bérbeadásához kapcsolódó egyéb költségek (pl. közös költség (felújítási alap kivételével), fogyasztási díjak, takarítás, mosatás, hirdetés stb.) a bérbe vevőt terhelik. Az Urbanrent Holding Zrt. igény esetén díj megfizetése ellenében vállalja az ingatlan bebútorozását. Az Urbanrent Holding Zrt. fenntartja a változtatás jogát.

Bevétel arányos bérleti díj konstrukció

Az UrbanRent díja a bruttó bevétel:

• 30%-a, a 30 nap alatti bérbeadás esetén
• 23%-a, a 31-270 nap közötti bérbeadás esetén
• 17%-a, a 271 nap feletti bérbeadás esetén

Fentieken túl, Önt terheli az üzemeltetés során felmerült minden egyéb költség, többek között pl.: ÁFA, IFA, IPA, Turisztikai hozzájárulás, online értékesítési csatorna díja (pl. booking.com, airbnb.com stb.) mosatás, takarítás, közös költség, fogyasztás, TV és internet szolgáltatás, biztosítás, ingatlanadó.

Bútorozási csomagjaink

Amennyiben az UrbanRentre bízza lakása hasznosítását, úgy igénybe veheti bútorozási szolgáltatásunkat is. Amellett, hogy levesszük Önről a tervezés, bútorok beszerzésének, kiszállításának és összeszerelésének terhét is, sokéves tapasztalatunknak köszönhetően ismerjük az igényeket a bútorok, berendezési tárgyak és különböző anyagok tekintetében egy bérbevehető lakás esetén, ezáltal az engedélyeztetési és bérbeadási folyamatot, az üzemeltetést és az esetlegesen felmerülő pótlásokat is megkönnyítjük.

A teljes bútorozási folyamat 2-3 hónapot vesz igénybe.

Bútorozási csomagjaink a konyhabútoron kívül a bérbeadáshoz szükséges teljes felszereltséget tartalmazzák

Stúdió lakás
Stúdió lakás
Bruttó 14 000 Euro
Natur és Modern stílusban
Egy hálószobás lakás
Egy hálószobás lakás
Bruttó 20 000 Euro
Natur és Modern stílusban
Két hálószobás lakás
Két hálószobás lakás
Bruttó 22 000 Euro
Natur és Modern stílusban

A birtokbaadás előtt minimum 3 hónappal aláírt bútorozási megállapodás az ideális, mert így a méretvétel, az anyag- és géprendelés időben meg tud történni. A bútorozási díjak legfeljebb 30%-a lehet beépített bútor, amit a lakás vételáránál 5% ÁFA-val figyelembe lehet venni, a többi 27%-val értendő.

Nem vásárolni, hanem bérelni szeretne?

Portfoliónkból kiválaszthatja a legmegfelelőbb lakást.

Az Urbanrent a Biggeorge cégcsoport tagjaként rövid, közép vagy hosszútávú bérleti lehetőséget kínál.

Kínálatunkban csak olyan ingatlanok találhatók, melyeket személyesen ellenőriztünk. A lakásokat nemcsak fizikailag, hanem jogilag is átvilágítjuk, így kizárt, hogy az UrbanRentnél bérleti csalók hálójába kerüljön.

Ha bármilyen nem várt probléma lépne fel, mi itt vagyunk és 7/24 rendelkezésre állunk, hogy azonnal elhárítsuk a váratlan helyzeteket.

Tovább

Érdeklődés

Értékesítési iroda

Központi iroda

Bécsi Corner

1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. I. emelet

Nyitva tartás

Előre egyeztetett időpontban

Hétfő-péntek: 9:00-19:00

Útvonalterv

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.