Otthonom

Minden egy helyen, ami az Otthonommal kapcsolatos.

Új lakást vásárolt ügyfeleink otthonuk kényelméből intézhetik a lakásvásárlással kapcsolatos ügyeiket. Akár adategyeztetésről, vagy hasznosítás céljából történő lakás bérbeadásáról van szó.

Adategyeztető

A Biggeorge Property mindig törekszik a leginnovatívabb megoldások alkalmazására az ügyfelek kényelme érdekében. Az adategyeztető felületünket, azért hoztuk létre, hogy ügyfeleink könnyen és gyorsan, otthonuk kényelméből intézhessék a lakásvásásárlással kapcsolatos ügyeiket. A felület a regisztrációs szerződés megkötésétől kezdődően egészen a lakás végszerződéséig kíséri a felhasználót.

Tovább

Lakás bérbeadás és üzemeltetés

Az Urbanmanagement a Biggeorge cégcsoport tagjaként segíti bérbeadási tevékenységgel azokat az ügyfeleket, akik befektetési céllal vásárolnak lakást a Biggeorge Property portfoliójából.

Az Urbanmanagement teljeskörű szolgáltatást nyújt Önnek az állapot felméréstől egészen a komplett üzemeltetésig. A Biggeorge Holding cégcsoportjának tagjaként több mint 20 éves ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkezik az ingatlan bérbeadás és üzemeltetés területén.

Szolgáltatások

  • állapot felmérés, tanácsadás
  • marketing és értékesítés
  • ügyfélkezelés
  • komplett üzemeltetés
  • adminisztrációs feladatok

Tovább

Nem vásárolni, hanem bérelni szeretne?

Portfoliónkból kiválaszthatja a legmegfelelőbb lakást.

Az Urbanrent a Biggeorge cégcsoport tagjaként rövid, közép vagy hosszútávú bérleti lehetőséget kínál.

Kínálatunkban csak olyan ingatlanok találhatók, melyeket személyesen ellenőriztünk. A lakásokat nemcsak fizikailag, hanem jogilag is átvilágítjuk, így kizárt, hogy az UrbanRentnél bérleti csalók hálójába kerüljön.

Ha bármilyen nem várt probléma lépne fel, mi itt vagyunk és 7/24 rendelkezésre állunk, hogy azonnal elhárítsuk a váratlan helyzeteket.

Tovább

Érdeklődés

Értékesítési iroda

Központi iroda

Bécsi Corner

1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. I. emelet

Nyitva tartás

Előre egyeztetett időpontban

Hétfő-péntek: 9:00-19:00
Szombat: 9:00-13:00

Útvonalterv

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.