Biggeorge Property Otthonok

Otthonom

Minden egy helyen, ami az Otthonommal kapcsolatos.

Új lakást vásárolt ügyfeleink otthonuk kényelméből intézhetik a lakásvásárlással kapcsolatos ügyeiket. Akár adategyeztetésről, vagy hasznosítás céljából történő lakás bérbeadásáról van szó.

Adategyeztető

A Biggeorge Property mindig törekszik a leginnovatívabb megoldások alkalmazására az ügyfelek kényelme érdekében. Az adategyeztető felületünket, azért hoztuk létre, hogy ügyfeleink könnyen és gyorsan, otthonuk kényelméből intézhessék a lakásvásásárlással kapcsolatos ügyeiket. A felület a regisztrációs szerződés megkötésétől kezdődően egészen a lakás végszerződéséig kíséri a felhasználót.

Tovább

Lakás bérbeadás és üzemeltetés

Az Urbanmanagement a Biggeorge cégcsoport tagjaként segíti bérbeadási tevékenységgel azokat az ügyfeleket, akik befektetési céllal vásárolnak lakást a Biggeorge Property portfoliójából.

Többet szeretnék megtudni

Nem vásárolni, hanem bérelni szeretne?

Portfoliónkból kiválaszthatja a legmegfelelőbb lakást.

Kiadná saját lakását vagy rövid, közép vagy hosszútávú bérleti lehetőséget keres? Az Urbanrent a Biggeorge cégcsoport tagjaként rövid, közép vagy hosszútávú bérleti lehetőséget kínál.

Többet szeretnék megtudni

Ajánlatkérés

Melyik projektben keres lakást?

Értékesítési iroda

Központi iroda

Bécsi Corner

1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. I. emelet

Nyitva tartás

Előre egyeztetett időpontban

Hétfő-péntek: 9:00-19:00
Szombat: 9:00-13:00

Útvonalterv

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás jogát fenntartjuk.

Kiválasztott lakások
A kiválasztott lakások között egyetlen lakás sem szerepel.