Lokáció

Bemutatkozik a Westside Grand I-II.

A Westside Grand I-II. a Biggeorge Property Westside projekt sorozatának - a Westside Residence és a Westside Garden után - legújabb tagjai. Budapest egyik leggyorsabban fejlődő kerületének központi részén, a XIII. kerületben, a Városligettől és a megújuló Nyugati pályaudvartól sétatávolságra épülnek. A Nyugati pályaudvar környéke az elkövetkezendő években szinte teljesen megújul, a XIII. kerületben elhelyezkedő Szabolcs utcában, illetve közvetlen környezetében számos új építésű ingatlan épült, melyek jelentős értéknövekedést kínálnak a környéken ingatlant vásárlóknak. A több ütemben és több épületből álló lakóingatlanfejlesztések hatalmas zöld parkot ölelnek körül, így az első emeleten saját kertkapcsolattal rendelkező lakások is épülnek.

A Westside Grand első ütemében 306 lakás épül a Szabolcs utca és Szabolcs köz által határolt területen, míg a második ütemben 151 lakás épül. A közelben található a WestEnd bevásárlóközpont, a Lehel téri piac, számos szolgáltató egység és üzlet, illetve iskola és óvoda. A Városliget nyújtotta kikapcsolódás mellett a Margit-sziget is könnyen elérhető a parkban pihenni vágyóknak.

A megújúló

Ferdinánd-negyed szívében

Galéria

Előregisztráció

Értékesítési iroda

Központi iroda

Bécsi Corner

1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. I. emelet

Nyitva tartás

Előre egyeztetett időpontban

Hétfő-péntek: 9:00-19:00
Szombat: 9:00-13:00

Útvonalterv

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.