Biggeorge Property Otthonok

Egyedi finanszírozás
új lakásához

Találja meg hitelszakértőnk segítségével az ön számára legmegfelelőbb finanszírozási megoldást.

Fizetési konstrukciók

Milyen támogatási formák elérhetőek lakásaink megvásárlásához?

Új lakás vásárlása esetén ügyfeleink részére több különböző fizetési konstrukciót kínálunk, annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb ütemezést. Akár többmilliós kedvezményt is elérhet, a kedvezmény mértékét a választott fizetési ütemezés határozza meg.

Lakáshitel

Lakásaink megvásárlásához lehetőség van banki hitelek, állami kamattámogatású hitelek, illetve a Családi Otthonteremtési Kedvezmény felhasználására is.

Új építésű lakások esetén több állami támogatás és kedvezőbb piaci kamatozású hitel is igénybevehető.

A Biggeorge Property kínálatában szereplő lakásokra felhasználható hitelekkel kapcsolatos kérdéseivel forduljon a HC központ tapasztalt és naprakész információkkal rendelkező hitelszakértő kollégáihoz, akik személyre szabott, díjmentes hitelügyintézést biztosítanak.

CSaládi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK)

A Családi Otthonteremtési Kedvezmény egy vissza nem térítendő állami támogatás. A támogatás legfeljebb 10 millió Ft lehet, pontos összege a támogatás céljától, a lakás hasznos alapterületétől és a meglévő, illetve vállalt gyermekek számától függ.

A Biggeorge Property kínálatából minden legalább 40 m2 hasznos alapterületű lakásához igénybevehető a CSOK.

Mekkora a támogatás összege?

CSOK

Részletes tájékoztatásért keresse bizalommal tanácsadó kollégáinkat a HC Központ Kft.-nél.

Illeték

A Családi Otthonteremtési Kedvezmény további előnye, hogy az új építésű ingatlanok vásárlásánál nem kell vagyonszerzési illetéket fizetni.

Alapesetben a vagyonszerzési illeték az ingatlan vételárának 4 %-a, azonban az új építésű lakások esetében a vevő számára csak az ingatlan 15 millió forintot meghaladó részére kell 4 százalék illetéket fizetnie.

Lakástakarékpénztár

A lakástakarékpénztár egy olyan megtakarítási forma, melynek segítségével a lakással kapcsolatos terveihez tehet félre pénzt.

Új lakása megvásárlásához felhasználhatja lakástakarékpénztári megtakarításait, illetve az ahhoz biztosított kedvezményes hitelt is igénybe veheti.

További információért keresse tanácsadóinkat.

5% lakásáfa

2021. január elseje óta az új építésű lakások áfakulcsa 5% a korábbi 27% helyett.

A csökkentett áfa a 150 m2-nél kisebb alapterületű lakásokra érvényes.

Miben tud segíteni Önnek a HC Központ Kft.?

Az Otthon Centrum Hitel Center (HC Központ Kft.) Magyarország egyik vezető hitelközvetítője, mely hazánkban a legszélesebb banki és pénzintézeti kapcsolatrendszerrel rendelkezik és teljes körű, díjmentes hitel- és biztosításközvetítési szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére. A Hitel Center fő feladata az új és használt ingatlan vásárlásához, építéséhez, korszerűsítéséhez, bővítésekhez és felújításokhoz kapcsolódó hitelek közvetítése.

Az Otthon Centrum Hitel Center 2014-ben több mint 16 milliárd forint hitelt közvetített, és 2000. év augusztusi indulása óta már több mint 12.000 elégedett ügyfél bízta rá hitel- és biztosítási ügyeinek intézését. Nagy tapasztalattal és naprakész információkkal rendelkező tanácsadóink a többhetes utánajárás helyett akár 30 perc alatt ismertetik Önnel az aktuális hitelfelvételi és biztosítási lehetőségeket és segítenek a legmegfelelőbb kiválasztásában.

Hitelügyintézéssel történő megbízás esetén vállaljuk, hogy:

  • Hiteltanácsadás keretében részletesen feltárjuk az elérhető és legmegfelelőbb konstrukciókat.
  • A banki minősítéssel megegyező módon elvégezzük ügyfeleink előzetes hitelképesség vizsgálatát.
  • Támogatást nyújtunk a szükséges dokumentumok beszerzésében.
  • Összeállítjuk a teljes hitelkérelmi dokumentációt és elbíráltatjuk azt a partnerbankunkkal.
  • A hitelkérelem folyamatáról a dokumentáció beadásának kezdetétől a folyósításig, folyamatos tájékoztatást nyújtunk.
  • Megkötjük az ügyfelek által igényelt, illetve a hitelt folyósító bank által elvárt biztosításokat (kockázati életbiztosítás, lakásbiztosítás, életbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás).

Hitelszakértőnk

Tóth Róbert

Tóth Róbert

Hitelszakértő (HC Központ)

+36 70 454 52 09

E-mail

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás jogát fenntartjuk.

Kiválasztott lakások
A kiválasztott lakások között egyetlen lakás sem szerepel.