Egyedi finanszírozás
új lakásához

Találja meg hitelszakértőnk segítségével az ön számára legmegfelelőbb finanszírozási megoldást.

Kedvező fizetési konstrukciók új projektjeinkhez

A XI. kerületi Újbuda Garden, a XII. kerületi Árnyas 40 Villa Suites, a XIII. kerületi Westside Grand és Béke Garden fejlesztéseinken lakásainkat új fizetési konstrukcióval kínáljuk.

Rozsdaövezet - 5% Áfa visszatérítés

Igényelje vissza lakása
5 %-os Áfáját

A III. kerületben épülő Waterfront City IV. ütemétől, a XI. kerületi Újbuda Garden és a XIII. kerületi Westside Grand fejlesztésünk rozsdaövezeti besorolást kapott. Ennek értelmében a lakóingatlanok esetében az a magánszemély, aki magyar állampolgár és 150 m2-nél kisebb alapterületű lakást vásárol, a végszerződésnél visszaigényelheti a lakás 5%-os ÁFA-ját a Magyar Államkincstáron keresztül. A támogatás igénybevételének feltételeit a rendelet szabályozza.

Lakáshitel

Lakásaink megvásárlásához lehetőség van banki hitelek, állami kamattámogatású hitelek, illetve a Családi Otthonteremtési Kedvezmény felhasználására is.

Új építésű lakások esetén több állami támogatás és kedvezőbb piaci kamatozású hitel is igénybevehető.

A Biggeorge Property kínálatában szereplő lakásokra felhasználható hitelekkel kapcsolatos kérdéseivel forduljon a HC központ tapasztalt és naprakész információkkal rendelkező hitelszakértő kollégáihoz, akik személyre szabott, díjmentes hitelügyintézést biztosítanak.

Lakáshitel ajánlatok

A hitelközvetítési tevékenységet, a pénzügyi intézmények megbízásából többes ügynökként a HC Központ Kft végzi kizárólag az ügyfél ilyen irányú igénye esetén, az ügyféllel történő személyes egyeztetés alkalmával a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelő ügyféltájékoztatás nyújtásával egyidejűleg. A pénzügyi terméket a Bankok a hitelbírálat feltételei alapján pozitív ügyfél-és/ vagy ügyletminősítést követően nyújtják.

A táblázatban megjelenített pénzügyi termékekre vonatkozó adatok és termékinformációk önmagukban nem minősülnek a polgári törvénykönyv szerinti ajánlatnak. A táblázatban szereplő egyes piaci termék adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget egyik fél részére sem jelentenek (így különösen: a pénzintézet sem köteles kölcsönnyújtásra), a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik.

Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK Plusz)

A Családi Otthonteremtési Kedvezmény legújabb eleme, a CSOK Plusz egy támogatott hitel gyermekvállalást tervező házaspároknak. Az új CSOK-kal különböző lakáscélokra vehető fel kedvezményes kamatozású jelzáloghitel, melynek összege a meglévő és vállalt gyerekek számától is függ. A támogatás legfeljebb 50 millió Ft lehet, a felvehető összeg maximumát a már meglévő és a jövőben vállalt gyermekek együttes száma határozza meg (azzal a kitétellel, hogy háromnál több gyermek nem vállalható).

A Biggeorge Property kínálatából minden legalább 40 m2 hasznos alapterületű lakásához igénybevehető a CSOK Plusz.

Mekkora a támogatás összege?

CSOK

Részletes tájékoztatásért keresse bizalommal tanácsadó kollégáinkat a HC Központ Kft.-nél.

Illeték

A CSOK Plusz további előnye, hogy az új építésű ingatlanok vásárlásánál nem kell vagyonszerzési illetéket fizetni.

Alapesetben a vagyonszerzési illeték az ingatlan vételárának 4%-a.

5% lakásáfa

2021. január elseje óta az új építésű lakások áfakulcsa 5% a korábbi 27% helyett.

A csökkentett áfa a 150 m2-nél kisebb alapterületű lakásokra érvényes.

Miben tud segíteni Önnek a HC Központ Kft.?

Az Otthon Centrum Hitel Center (HC Központ Kft.) Magyarország egyik vezető hitelközvetítője, mely hazánkban a legszélesebb banki és pénzintézeti kapcsolatrendszerrel rendelkezik és teljes körű, díjmentes hitel- és biztosításközvetítési szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére. A Hitel Center fő feladata az új és használt ingatlan vásárlásához, építéséhez, korszerűsítéséhez, bővítésekhez és felújításokhoz kapcsolódó hitelek közvetítése.

Az Otthon Centrum Hitel Center 2014-ben több mint 16 milliárd forint hitelt közvetített, és 2000. év augusztusi indulása óta már több mint 12.000 elégedett ügyfél bízta rá hitel- és biztosítási ügyeinek intézését. Nagy tapasztalattal és naprakész információkkal rendelkező tanácsadóink a többhetes utánajárás helyett akár 30 perc alatt ismertetik Önnel az aktuális hitelfelvételi és biztosítási lehetőségeket és segítenek a legmegfelelőbb kiválasztásában.

Hitelügyintézéssel történő megbízás esetén vállaljuk, hogy:

  • Hiteltanácsadás keretében részletesen feltárjuk az elérhető és legmegfelelőbb konstrukciókat.
  • A banki minősítéssel megegyező módon elvégezzük ügyfeleink előzetes hitelképesség vizsgálatát.
  • Támogatást nyújtunk a szükséges dokumentumok beszerzésében.
  • Összeállítjuk a teljes hitelkérelmi dokumentációt és elbíráltatjuk azt a partnerbankunkkal.
  • A hitelkérelem folyamatáról a dokumentáció beadásának kezdetétől a folyósításig, folyamatos tájékoztatást nyújtunk.
  • Megkötjük az ügyfelek által igényelt, illetve a hitelt folyósító bank által elvárt biztosításokat (kockázati életbiztosítás, lakásbiztosítás, életbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás).

Független hitelügyintézés

Tóth Róbert

Tóth Róbert

Hitelszakértő (HC Központ)

+36 70 454 52 09

E-mail

8 A Biggeorge Property kínálatában szereplő lakóparkok közül a rozsdaövezeti akcióterületek kijelöléséről és egyes akcióterületeken megvalósuló beruházásokra irányadó sajátos követelményekről szóló 619/2021. (XI.8.) Kormányrendelet alapján az alábbiak rozsdaövezeti akcióterületnek nyilvánított földrészleten épülnek: Waterfront City IV-VIII. Ütem, Westside Grand, Újbuda Garden.
A rozsdaövezeti akcióterületen létesített lakóingatlanban kialakított lakások vásárlásához kapcsolódó adó-visszatérítési támogatásról szóló 444/2021. (vii.23.) Kormányrendelet értelmében a rozsdaövezeti akcióterületen épülő lakóparkban vásárolt lakások vételárának áfatartalma a kormányrendeletben meghatározott igénylők által az abban meghatározott feltételek szerint visszaigényelhető. Részletekért keresse értékesítőinket.

9 A Waterfront City új városnegyedben a Wfcity IV. ütem területe a rozsdaövezeti akcióterületek kijelöléséről és egyes akcióterületeken megvalósuló beruházásokra irányadó sajátos követelményekről szóló 619/2021. (XI.8.) Kormányrendelet alapján rozsdaövezeti akcióterületen helyezkedik el.
A rozsdaövezeti akcióterületen létesített lakóingatlanban kialakított lakások vásárlásához kapcsolódó adó-visszatérítési támogatásról szóló 444/2021. (VII.23.) kormányrendelet értelmében a rozsdaövezeti akcióterületen épülő lakóparkban vásárolt lakások vételárának áfa tartalma a kormányrendeletben meghatározott igénylők által az abban meghatározott feltételek szerint visszaigényelhető. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a Wfcity IV. ütemben adóvisszatérítésre jogosult lakást vásárlók a lakás vételárának azon része után jogosultak az adóvisszatérítést igénybe venni, amelyről szóló számla a terület rozsdaövezeti besorolását ( azaz 2023.12.29. napját) követően került kiállításra. Részletekért keresse értékesítőinket.

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.