AKCIÓS ÁRAK, AKÁR IDEI KÖLTÖZÉSSEL UTOLSÓ LEHETŐSÉG A 10 M Ft CSOKRA 5 Illetékmentesség Áfa visszaigénylés KIEMELT BÉRBEADHATÓSÁG, GARANTÁLT BÉRLETI DÍJ 3
0 lakás elérhető

Üdvözli a
Biggeorge Property

A lakóingatlan-fejlesztéseit bemutató weboldalán!

A hazai ingatlanpiac egyik meghatározó szereplőjeként a Biggeorge Property legfontosabb küldetése a felhasználói igényeket maximálisan kielégítő, nemcsak kiváló minőségű, hanem szerethető épületek megalkotása. A végeredmény pedig – legyen szó akár lakó- vagy irodaépületről, kereskedelmi vagy logisztikai projektről – minden esetben professzionális és emberközeli szemléletet tükröz.

Ismerje meg új építésű lakóingatlan-fejlesztéseinket. Találjon meg mindent egy helyen, ami az otthonával kapcsolatos, akár új érdeklődőként, akár meglévő ügyfelünkként látogatja meg oldalunkat.

A Biggeorge Property több, mint húsz éve foglalkozik ingatlanfejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel.

Tudjon meg többet további tevékenységeinkről

Lakáskereső Térképes kereső
2706
Tervezett lakás
775
Épülő lakás
3540
Eladott lakás
3009
Átadott lakás

Ajánlatkérés

Amennyiben üzleteinkre szeretne ajánlatot kérni, kattintson ide.

Melyik lakóparkban keres lakást?

Lakáskínálatunk

Finanszírozás

Egyedi finanszírozás új lakásához

Találja meg hitelszakértőnk segítségével az ön számára legmegfelelőbb finanszírozási megoldást.

Tudjon meg többet

Biggeorge Property

Minőségi portfólió és stabil anyagi háttér

Innovatív, dinamikus szemlélet

A Biggeorge Property Nyrt. az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaság, amely már több, mint 20 éve foglalkozik ingatlanfejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel.

Nívó díjas fejlesztő

A cégre jellemző innovatív, dinamikus szemléletnek és a részletek tökéletessége iránt elkötelezett szakértelemnek köszönhetően hosszú idő óta a hazai ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplője.

Részletek

Üzletek akár azonnali átadással!
Eladó, kiadó üzletek

Eladó, kiadó üzletek

Az új lakások leendő lakóin kívül, a projekt közvetlen környezetében található lakótelep és egyéb társasházak lakossága kínál potenciális fogyasztói bázist.

A környék a fejlesztésnek köszönhetően a vállalkozási lehetőségek széles spektrumát kínálja.

Tovább

Bérelne vagy bérbeadna?

Lakást bérelne?

Lakást bérelne?

Napokra, hónapokra, évekre

Tudjon meg többet

Lakást bérbeadna?

Lakást bérbeadna?

Teljeskörű bérbeadási szolgáltatások

Tudjon meg többet

Értékesítési iroda

Központi iroda

Bécsi Corner

1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. I. emelet

Nyitva tartás

Előre egyeztetett időpontban

Hétfő-péntek: 9:00-19:00
Szombat: 9:00-13:00

Útvonalterv

* Az akcióban részt vevő meghatározott lakások akciós ára a kedvezményes időszakban a listaárhoz képest a Westside Garden esetében 5% engedményt, Spirit Residence esetében 3% engedményt, a Waterfront City III. ütem esetében 0% -16,15% engedményt Waterfront City IV. ütem esetében 0%-5,21% engedményt, a Szemesbay Resort és Silverbay Residence esetében 4.76% engedményt tartalmaz. Az akció a Spirit Residence, a Westside Garden, a Waterfront City III. ütem, a Szemesbay Resort, Silverbay Residence projekteken meghatározott lakásokra 2023. április 4. napjától visszavonásig érvényes. Az akció nem vonatkozik a fenti projektekben értékesítendő tárolókra és garázsbeállókra. A százalékban meghatározott kedvezményekhez képest a lakás árak 10 000 Ft-ra történő kerekítése okozhat eltérést. Részletes információkért keresse tanácsadóinkat.

2 A Promoció a Spirit Residence és a Westside Garden Projekteken azokra, az ingatlanokra vonatkozik, amelyek a Társasház alapító okiratban egy külön helyrajzi számon kerültek feltüntetésre, azonban az adott önálló rendeltetési egységen belül fizikailag kettő darab lakás került kialakításra.

3 Az UrbanRent Holding Zrt., a Biggeorge csoport tagja, egy éves bérleti szerződés megkötését vállalja fix havi bérleti díj fizetése mellett az ingatlan albetétesítése és a lakrész teljeskörű bebútorozását és felszerelését követően. A lakás biztosítási díját és építményadót a bérbeadónak kell megfizetnie, az ingatlan bérbeadásához kapcsolódó egyéb költségek (pl. közös költség (felújítási alap kivételével), fogyasztási díjak, takarítás, mosatás, hirdetés stb.) a bérbe vevőt terhelik.
Az Urbanrent Holding Zrt. igény esetén díj megfizetése ellenében vállalja az ingatlan bebútorozását.
Az Urbanrent Holding Zrt. fenntartja a változtatás jogát.

4 A megtakarítás mértéke az egy helyrajzi számon szereplő, de két különálló lakóegységet tartalmazó ingatlan ára és az azonos lakóparkban kettő külön helyrajzi számon szereplő, de azonos szobaszámú lakások ára közötti különbség alapján került feltüntetésre.

5 A Családi Otthonteremtési Kedvezmény egy vissza nem térítendő állami támogatás. A támogatás legfeljebb 10 millió Ft lehet, pontos összege a támogatás céljától, a lakás hasznos alapterületétől és a meglévő, illetve vállalt gyermekek számától függ. A CSOK támogatás 2024. január 1-től kivezetésre kerül Budapesten. Részletkért keresse hitelügyintéző partnerünket a HC Központ Kft-nél.

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.