Biggeorge Property Otthonok

Üdvözli a
Biggeorge Property

A hazai ingatlanpiac egyik meghatározó szereplőjeként új épületeket álmodunk és valósítunk meg. A végeredmény pedig – legyen akár szó lakó- vagy irodaépületről, kereskedelmi vagy logisztikai projektről – minden esetben professzionális és emberközeli szemléletet tükröz.

Ismerje meg új építésű lakóingatlan fejlesztéseinket. Találjon meg mindent egy helyen, ami az otthonával kapcsolatos, akár új érdeklődőként, akár meglévő ügyfelünkként látogatja meg oldalunkat.

Tudjon meg többet

Lakáskínálatunk

Egyedi finanszírozás új lakásához

Találja meg hitelszakértőnk segítségével az ön számára legmegfelelőbb finanszírozási megoldást.

Tudjon meg többet

Minőségi portfólió és stabil anyagi háttér

Innovatív, dinamikus szemlélet

A Biggeorge Property Nyrt. az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaság, amely már több, mint 20 éve foglalkozik ingatlanfejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel.

Nívó díjas fejlesztő

A cégre jellemző innovatív, dinamikus szemléletnek és a részletek tökéletessége iránt elkötelezett szakértelemnek köszönhetően hosszú idő óta a hazai ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplője.

Részletek

2905
Tervezett lakás
1051
Épülő lakás
3362
Eladott lakás
2600
Átadott lakás

Eladó, kiadó üzletek

Az új lakások leendő lakóin kívül, a projekt közvetlen környezetében található lakótelep és egyéb társasházak lakossága kínál potenciális fogyasztói bázist.

A környék a fejlesztésnek köszönhetően a vállalkozási lehetőségek széles spektrumát kínálja.

Tovább

Bérelne vagy bérbeadna?

Lakást bérelne?

Lakást bérelne?

Napokra, hónapokra, évekre

Tudjon meg többet

Lakást bérbeadna?

Lakást bérbeadna?

Teljeskörű bérbeadási szolgáltatások

Tudjon meg többet

Ajánlatkérés

Melyik projektben keres lakást?

Értékesítési iroda

Központi iroda

Bécsi Corner

1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. I. emelet

Nyitva tartás

Előre egyeztetett időpontban

Hétfő-péntek: 9:00-19:00
Szombat: 9:00-13:00

Útvonalterv

* Az ajánlat kizárólag azon lakásokra érvényesíthető, amelyekre 2022. szeptember 23. és 2022. november 30. közötti időszakban új regisztrációs szerződés kerül aláírásra, mely alapján adásvételi elő- vagy végszerződés jön létre az Eladó és a Vevő között és amelyek vonatkozásában legalább a bruttó vételár 20%-nak megfelelő mértékű foglaló és vételárelőleg az adott Eladóval kötött szerződésben rögzített bankszámlaszámra teljesítésre kerül a Vevő által. Az akció nem vonatkozik a lakásokhoz vásárolt tárolókra és garázsokra.

** Jelen weboldalon szereplő kedvezményes árak az adott hónap utolsó napjáig, vagy a készlet erejéig illetve visszavonásig érvényesek, azzal, hogy az ajánlat kizárólag azon lakásokra érvényesíthető, amelyekre az adott hónapban új regisztrációs szerződés, valamint ez alapján ezen időszakban adásvételi elő- vagy végszerződés jön létre az eladó és a vevő között és amelyek vonatkozásában legalább a bruttó vételár 80%-nak megfelelő mértékű foglaló és vételárelőleg az adott eladóval kötött szerződésben rögzített bankszámlaszámra teljesítésre kerül a vevő által. A kedvezmény nem vonatkozik a lakásokhoz vásárolt tárolókra és garázsokra.

1 Tájékoztatjuk, hogy a hitelről bővebb információt a Kavosz Zrt. https://www.kavosz.hu/hitelek/szechenyi-mikrohitel-max/ oldalán találhat. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a Széchenyi Mikrohitel MAX forgalmazásában partnerünk, a BG Finance Zrt. is közreműködik. A jelen promóciós anyagban feltüntetett kamat és kezelési költség mértékek a vállalkozások által ténylegesen fizetendő, a hitelkonstrukcióhoz járó állami kamat- és kezelési költségtámogatással csökkentett ún. nettó ügyleti kamatok. A hitellel kapcsolatos feltételekről a https://kedvezmenyeshitel.hu/szechenyi-mikrohitel-max oldalon további információk ismerhetők meg.

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás jogát fenntartjuk.

Kiválasztott lakások
A kiválasztott lakások között egyetlen lakás sem szerepel.