Biggeorge Property Otthonok

Üdvözli a
Biggeorge Property

A lakóingatlan-fejlesztéseit bemutató weboldalán!

A hazai ingatlanpiac egyik meghatározó szereplőjeként a Biggeorge Property legfontosabb küldetése a felhasználói igényeket maximálisan kielégítő, nemcsak kiváló minőségű, hanem szerethető épületek megalkotása. A végeredmény pedig – legyen szó akár lakó- vagy irodaépületről, kereskedelmi vagy logisztikai projektről – minden esetben professzionális és emberközeli szemléletet tükröz.

Ismerje meg új építésű lakóingatlan-fejlesztéseinket. Találjon meg mindent egy helyen, ami az otthonával kapcsolatos, akár új érdeklődőként, akár meglévő ügyfelünkként látogatja meg oldalunkat.

A Biggeorge Property több, mint húsz éve foglalkozik ingatlanfejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel.

Tudjon meg többet további tevékenységeinkről

Lakáskínálatunk

Egyedi finanszírozás új lakásához

Találja meg hitelszakértőnk segítségével az ön számára legmegfelelőbb finanszírozási megoldást.

Tudjon meg többet

Minőségi portfólió és stabil anyagi háttér

Innovatív, dinamikus szemlélet

A Biggeorge Property Nyrt. az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaság, amely már több, mint 20 éve foglalkozik ingatlanfejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel.

Nívó díjas fejlesztő

A cégre jellemző innovatív, dinamikus szemléletnek és a részletek tökéletessége iránt elkötelezett szakértelemnek köszönhetően hosszú idő óta a hazai ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplője.

Részletek

2905
Tervezett lakás
1051
Épülő lakás
3362
Eladott lakás
2600
Átadott lakás

Eladó, kiadó üzletek

Az új lakások leendő lakóin kívül, a projekt közvetlen környezetében található lakótelep és egyéb társasházak lakossága kínál potenciális fogyasztói bázist.

A környék a fejlesztésnek köszönhetően a vállalkozási lehetőségek széles spektrumát kínálja.

Tovább

Bérelne vagy bérbeadna?

Lakást bérelne?

Lakást bérelne?

Napokra, hónapokra, évekre

Tudjon meg többet

Lakást bérbeadna?

Lakást bérbeadna?

Teljeskörű bérbeadási szolgáltatások

Tudjon meg többet

Ajánlatkérés

Melyik projektben keres lakást?

Értékesítési iroda

Központi iroda

Bécsi Corner

1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. I. emelet

Nyitva tartás

Előre egyeztetett időpontban

Hétfő-péntek: 9:00-19:00
Szombat: 9:00-13:00

Útvonalterv

* Az áfa akcióban részt vevő meghatározott lakások ára a kedvezményes időszakban az eredeti ár áfa tartalmával csökkentésre kerültek, így az engedmény mértéke az eredeti ár 4.76%-a. Az akció 2022. december 1. napjától visszavonásig, de legfeljebb 2023. január 20-ig érvényes a Spirit Residence, a Westside Garden, a Szemesbay Resort és Silverbay Residence projekteken meghatározott lakásokra. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az áfa akció a Waterfront City 3. ütemére nem vonatkozik, azonban ebben a projektben az egyéb akciós lakások esetében az engedmény mértéke az eredeti ár 2-6%-a között változik. Az akciók nem vonatkoznak a tárolókra és garázsbeállókra. A százalékban meghatározott kedvezményekhez képest a lakás árak 10 000 Ft-ra történő kerekítése okozhat eltérést. Részletes információkért keresse tanácsadóinkat.

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás jogát fenntartjuk.

Kiválasztott lakások
A kiválasztott lakások között egyetlen lakás sem szerepel.