10 érv amiért most érdemes új építésű lakást vásárolni
Westside Garden
Szemesbay Resort
Spirit Residence
Silverbay Residence
Waterfront City
0 lakás elérhető

Üdvözli a
Biggeorge Property

A lakóingatlan-fejlesztéseit bemutató weboldalán!

A hazai ingatlanpiac egyik meghatározó szereplőjeként a Biggeorge Property legfontosabb küldetése a felhasználói igényeket maximálisan kielégítő, nemcsak kiváló minőségű, hanem szerethető épületek megalkotása. A végeredmény pedig – legyen szó akár lakó- vagy irodaépületről, kereskedelmi vagy logisztikai projektről – minden esetben professzionális és emberközeli szemléletet tükröz.

Ismerje meg új építésű lakóingatlan-fejlesztéseinket. Találjon meg mindent egy helyen, ami az otthonával kapcsolatos, akár új érdeklődőként, akár meglévő ügyfelünkként látogatja meg oldalunkat.

A Biggeorge Property több, mint húsz éve foglalkozik ingatlanfejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel.

Tudjon meg többet további tevékenységeinkről

Lakáskereső Térképes kereső
2706
Tervezett lakás
775
Épülő lakás
3493
Eladott lakás
2976
Átadott lakás

Ajánlatkérés

Amennyiben üzleteinkre szeretne ajánlatot kérni, kattintson ide.

Melyik lakóparkban keres lakást?

Lakáskínálatunk

Finanszírozás

Egyedi finanszírozás új lakásához

Találja meg hitelszakértőnk segítségével az ön számára legmegfelelőbb finanszírozási megoldást.

Tudjon meg többet

Biggeorge Property

Minőségi portfólió és stabil anyagi háttér

Innovatív, dinamikus szemlélet

A Biggeorge Property Nyrt. az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaság, amely már több, mint 20 éve foglalkozik ingatlanfejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel.

Nívó díjas fejlesztő

A cégre jellemző innovatív, dinamikus szemléletnek és a részletek tökéletessége iránt elkötelezett szakértelemnek köszönhetően hosszú idő óta a hazai ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplője.

Részletek

Eladó, kiadó üzletek

Eladó, kiadó üzletek

Az új lakások leendő lakóin kívül, a projekt közvetlen környezetében található lakótelep és egyéb társasházak lakossága kínál potenciális fogyasztói bázist.

A környék a fejlesztésnek köszönhetően a vállalkozási lehetőségek széles spektrumát kínálja.

Tovább

Bérelne vagy bérbeadna?

Lakást bérelne?

Lakást bérelne?

Napokra, hónapokra, évekre

Tudjon meg többet

Lakást bérbeadna?

Lakást bérbeadna?

Teljeskörű bérbeadási szolgáltatások

Tudjon meg többet

Értékesítési iroda

Központi iroda

Bécsi Corner

1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. I. emelet

Nyitva tartás

Előre egyeztetett időpontban

Hétfő-péntek: 9:00-19:00
Szombat: 9:00-13:00

Útvonalterv

* Az akcióban részt vevő meghatározott lakások akciós ára a kedvezményes időszakban a listaárhoz képest a Westside Garden esetében 5% engedményt, Spirit Residence esetében 3% engedményt, a Waterfront City III. ütem esetében 0% -10.91% engedményt, a Szemesbay Resort és Silverbay Residence esetében 4.76% engedményt tartalmaz. Az akció a Spirit Residence, a Westside Garden, a Waterfront City III. ütem, a Szemesbay Resort, Silverbay Residence projekteken meghatározott lakásokra 2023. április 4. napjától visszavonásig érvényes. Az akció meghirdetésének napjától számított mindösszesen első 30 lakásra vonatkozó regisztrációs szerződés vagy adásvételi elő/végszerződés megkötéséig. Az akció nem vonatkozik a fenti projektekben értékesítendő tárolókra és garázsbeállókra. A százalékban meghatározott kedvezményekhez képest a lakás árak 10 000 Ft-ra történő kerekítése okozhat eltérést. Részletes információkért keresse tanácsadóinkat.

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.