Műszaki
paraméterek

Letöltés Pdf-ben

Belső park
Belső park
Energiatakarékos otthonok
Energiatakarékos otthonok
Teraszos lakások
Teraszos lakások
Teremgarázs
Teremgarázs
Mennyezeti fűtés-hűtés
Mennyezeti fűtés-hűtés
Bérbeadás management
Bérbeadás management
Változatos alaprajzok
Változatos alaprajzok
Coworking iroda
Coworking iroda
Kültéri fitnesz gépek a parkban
Kültéri fitnesz gépek a parkban

Lakásbelső felszereletség

Standard kialakítás
A lakások belső kialakítását, úgymint burkolatok, szaniterek, csaptelepek, belső ajtók vásárlóink különböző, belsőépítészek által összehangolt anyagválasztékú és színvilágú berendezési kollekciókból választhatják ki. A ’Standard’ kategória részletezését jelen melléklet tartalmazza. (A listaár a ’Standard’ kategóriájú kialakítást tartalmazza.)

Melegburkolat
Általánosan I. oszt. laminált parketta, 7-8 mm vtg., 31-32 kopás állósággal. Eladó által megadott kollekcióból választható.

Hidegburkolat
I. oszt., 6-8 mm vtg., mázas kerámia vagy gres lapburkolat. Eladó által megadott kollekcióból választható.

Belső ajtók
Utólag szerelhető tokos, dekorfóliás vagy laminált felületű, furatolt faforgácslap vagy papírrács-betétes ajtólappal. Alueloxált modern vonalvezetésű, körcímkés ill. WC helyiségben WC-záras kilincs-rendszerrel. Eladó által megadott kollekcióból választható.

Csaptelepek
Hansgrohe, Grohe vagy ezzel egyenértékű gyártmányú egykaros csaptelep, mosdónál és kádnál automata leeresztővel, kádnál és zuhanynál zuhanyszettel (mely felszerelés nélkül kerül átadásra).

Szaniterek
Fehér színű, I. oszt. porcelán vagy kerámia mosdókagyló (55 vagy 60 cm-es), illetve kézmosó (36 vagy 38 cm-es). Függesztett, mélyöblítésű, hátsókifolyású, fehér színű, I. oszt. porcelán vagy kerámia WC-csésze, műanyag fehér ülőkével. Geberit, Grohe vagy ezzel egyenértékű, rejtett WC tartály, kétfokozatú fehér nyomólappal. Fehér színű, I. oszt. acryl kád, 170x70 cm méretben, automata le- és túlfolyóval, előfalazással. Fehér színű, I. oszt. acryl zuhanytálca, 80x80 cm vagy 90x90 cm méretben, lábbal, előfalazással vagy előlappal, kabinnal (alaprajzon szereplő helyeken).

Radiátorok
A fürdőszobákban elektromos bekötésű, I. oszt., szinterezett fehér törülköző szárítós radiátor kerül.

Elektromos szerelvények
Schneider vagy ezzel egyenértékű gyártmányú elektromos szerelvények.

* Az „Újbuda Garden” projekt keretében egy vegyes funkciójú épületegyüttes, egy 266 lakásos lakóépüket („ a lakóépület”) és egy 100 szobaegységet magába foglaló kollégiumépület ( „a kollégiumépület”) épül (együtt: Újbuda Garden lakóház). A kollégiumépületében a hirdetésben megjelölt szolgáltatások igénybevételére alkalmas helyiségek kerülnek kialakításra, amelyeket az Újbuda Garden lakóház minden lakója azonos feltételek mellett jogosult (az adott szolgáltatástól függően térítésmentesen vagy térítés ellenében) használni. Az igénybe vehető szolgáltatások [belső közösségi tér (csocsó szoba, darts-szal, konyhával, játékkonzollal, ping-pong asztallal felszerelve); játszósarok (játékokkal felszerelve); vezetéknélküli internet a közösségi térben; kültéri fitnesz eszközök] köre módosulhat. A jelen tájékoztatás nem teljeskörű, a részletekért keresse értékesítőinket.

7 Az ajánlat a Béke Garden, a Westside Grand, az Újbuda Garden és az Árnyas 40 Villa Suites projektekben kialakításra kerülő lakásokra vonatkozóan vehető igénybe, amennyiben az ajánlat időtartama alatt új regisztrációs szerződés jön létre az eladó és a vevő között és amelyek vonatkozásában legalább a bruttó vételár 10%-ának megfelelő mértékű regisztrációs óvadék az adott eladóval kötött szerződésben rögzített bankszámlára teljesítésre kerül a vevő által. A vételár fennmaradó 90%-os részlete a regisztrációs szerződésben meghatározott ütemezésnek megfelelően válik esedékessé. A jelen ajánlat 2024. február 12. napjától visszavonásig érvényes. A jelen felhívás nem minősül ajánlattételnek és nem keletkeztet szerződéskötési kötelezettséget. A változtatás jogát fenntartjuk.

8 A Biggeorge Property kínálatában szereplő lakóparkok közül a rozsdaövezeti akcióterületek kijelöléséről és egyes akcióterületeken megvalósuló beruházásokra irányadó sajátos követelményekről szóló 619/2021. (XI.8.) Kormányrendelet alapján az alábbiak rozsdaövezeti akcióterületnek nyilvánított földrészleten épülnek: Waterfront City IV-VIII. Ütem, Westside Grand, Újbuda Garden.
A rozsdaövezeti akcióterületen létesített lakóingatlanban kialakított lakások vásárlásához kapcsolódó adó-visszatérítési támogatásról szóló 444/2021. (vii.23.) Kormányrendelet értelmében a rozsdaövezeti akcióterületen épülő lakóparkban vásárolt lakások vételárának áfatartalma a kormányrendeletben meghatározott igénylők által az abban meghatározott feltételek szerint visszaigényelhető. Részletekért keresse értékesítőinket.

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.