Műszaki
paraméterek

Letöltés Pdf-ben

Teremgarázs elektromos autótöltővel
Teremgarázs elektromos autótöltővel
Teraszos lakások
Teraszos lakások
Változatos alaprajzok
Változatos alaprajzok
Belső, illetve privát kert
Belső, illetve privát kert
Energiahatékony otthonok
Energiahatékony otthonok
Mennyezeti hűtés-fűtés
Mennyezeti hűtés-fűtés
Gépesített konyhabútor
Gépesített konyhabútor

Lakásbelső felszereletség

Standard kialakítás
A lakások belső kialakítását, úgymint burkolatok, szaniterek, csaptelepek, belső ajtók vásárlóink különböző, belsőépítészek által összehangolt anyagválasztékú és színvilágú berendezési kollekciókból választhatják ki. A ’Standard’ kategória részletezését jelen melléklet tartalmazza. (A listaár a ’Standard’ kategóriájú kialakítást tartalmazza.)

Melegburkolat
I. osztályú fa szalagparketta 8-12 mm vtg., 31-32 kopás állósággal. Eladó által megadott kollekcióból választható.

Hidegburkolat
I. oszt., 8-10 mm vtg., mázas kerámia vagy gres lapburkolat. Eladó által megadott kollekcióból választható.

Belső ajtók
Utólag szerelhető tokos, CPL felületű, lyukfuratolt faforgácslap ajtólappal. Alueloxált modern vonalvezetésű, körcímkés ill. wc helyiségekben wc-záras kilincs-rendszerrel. Eladó által megadott kollekcióból választható.

Csaptelepek
Grohe, Laufen vagy ezzel egyenértékű gyártmányú egykaros csaptelep, mosdónál automata leeresztővel, kádnál és zuhanynál kád/zuhanyszettel (mely felszerelés nélkül kerül átadásra).

Szaniterek
Fehér színű, I. osztályú fehér porcelán vagy kerámia mosdókagyló (55 cm vagy 60 cm), illetve kézmosó (36 cm vagy 38 cm), Geberit, Laufen vagy ezzel egyenértékű gyártmány. Függesztett, mélyöblítésű, hátsókifolyású, fehér színű, I. osztályú porcelán vagy kerámia wc-csésze, vastag műanyag fehér ülőkével. Geberit, Grohe vagy ezzel egyenértékű rejtett wc tartály, kétfokozatú fémszínű nyomólappal. Fehér színű, I. osztályú akril kád, 170x70 cm méretben, automata le- és túlfolyóval, elé falazással. Fehér színű, I. osztályú akril zuhanytálca 90x90 cm vagy 80x80 cm méretben, kabinnal (az laprajzon szereplő helyeken és méretben).

Radiátorok
A fürdőszobákban elektromos bekötésű, I. oszt. szinterezett fehér törölközőszárítós radiátor kerül.

Elektromos szerelvények
Schneider vagy ezzel egyenértékű gyártmányú elektromos szerelvények.

7 Az ajánlat a Béke Garden, a Westside Grand, az Újbuda Garden és az Árnyas 40 Villa Suites projektekben kialakításra kerülő lakásokra vonatkozóan vehető igénybe, amennyiben az ajánlat időtartama alatt új regisztrációs szerződés jön létre az eladó és a vevő között és amelyek vonatkozásában legalább a bruttó vételár 10%-ának megfelelő mértékű regisztrációs óvadék az adott eladóval kötött szerződésben rögzített bankszámlára teljesítésre kerül a vevő által. A vételár fennmaradó 90%-os részlete a regisztrációs szerződésben meghatározott ütemezésnek megfelelően válik esedékessé. A jelen ajánlat 2024. február 12. napjától visszavonásig érvényes. A jelen felhívás nem minősül ajánlattételnek és nem keletkeztet szerződéskötési kötelezettséget. A változtatás jogát fenntartjuk.

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.