A projektről

Csendes lakóövezet és annak minden kényelme

A fejlesztés során hat négyemeletes villaépületben összesen 102 prémium minőségű lakást építünk, amelyekből lélegzetelállító panoráma nyílik a városra és a budai hegyekre. A villaépületeket körbevevő sétányok és a több, mint 10 000 m2-es park a nyugalom szigetét nyújtják a lakók számára, akik a csendes, természetközeli környezetben távol kerülhetnek a nagyvárosi élet nyüzsgésétől.

Innovatív építészeti megoldások, kiváló anyaghasználat

Az Árnyas 40 Villa Suites a legkorszerűbb építészeti megoldásokkal és kiváló minőségű anyaghasználattal várja új lakóit. A prémium lakások változatos méretben és elrendezésben, tágas teraszokkal kerülnek kialakításra, az évszaktól független optimális hőérzetet pedig a mennyezeti hűtés-fűtés biztosítja. A hat villaépületben a parkolás a felszín alatt kialakított teremgarázsokban biztosított.

Ajánlatkérés

Amennyiben üzleteinkre szeretne ajánlatot kérni, kattintson ide.

Melyik lakóparkban keres lakást?

Értékesítési iroda

Központi iroda

Bécsi Corner

1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. I. emelet

Nyitva tartás

Előre egyeztetett időpontban

Hétfő-péntek: 9:00-19:00

Útvonalterv

7 Az ajánlat a Béke Garden, a Westside Grand, az Újbuda Garden és az Árnyas 40 Villa Suites projektekben kialakításra kerülő lakásokra vonatkozóan vehető igénybe, amennyiben az ajánlat időtartama alatt új regisztrációs szerződés jön létre az eladó és a vevő között és amelyek vonatkozásában legalább a bruttó vételár 10%-ának megfelelő mértékű regisztrációs óvadék az adott eladóval kötött szerződésben rögzített bankszámlára teljesítésre kerül a vevő által. A vételár fennmaradó 90%-os részlete a regisztrációs szerződésben meghatározott ütemezésnek megfelelően válik esedékessé. A jelen ajánlat 2024. február 12. napjától visszavonásig érvényes. A jelen felhívás nem minősül ajánlattételnek és nem keletkeztet szerződéskötési kötelezettséget. A változtatás jogát fenntartjuk.

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.