Műszaki
paraméterek

Igényes és változatos építészeti megoldások, Ybl díjas építész által megalkotva
Igényes és változatos építészeti megoldások, Ybl díjas építész által megalkotva
Nagy belmagasság
Nagy belmagasság
Hatalmas üvegfelületek
Hatalmas üvegfelületek
Tágas tearaszok, privát tárolókkal
Tágas tearaszok, privát tárolókkal
Mennyezet hűtés-fűtés környezetkímélő levegőhőszivattyús energia felhasználás
Mennyezet hűtés-fűtés környezetkímélő levegőhőszivattyús energia felhasználás
Választható bukorlatok, belső ajtók, szaniterek és villanykapcsolók
Választható bukorlatok, belső ajtók, szaniterek és villanykapcsolók
Első osztályú 3 rétegű hő és hangszigetelt műanyag nyílászárók
Első osztályú 3 rétegű hő és hangszigetelt műanyag nyílászárók
Teremgarázs beálló
Teremgarázs beálló
Tárolók a pinceszinten
Tárolók a pinceszinten

Általános leírás

A Waterfront City épületei szabadonálló beépítésűek, köztük magánutak, és belső parkok terülnek el. A városnegyed területén halad át az Óbuda fejlesztési tervének részét képző, a Kolosy tértől induló Budai Promenád sétány, melynek két oldalán, az épületek földszintjén üzletek és vendéglátóipari egységek kapnak helyet. A földszint feletti szinteken változó méretű lakások kerülnek kialakításra. Az épületekhez tartozó gépkocsi parkolók a mélygarázsokban kerülnek elhelyezésre.

Az I. ütem 3 épületében összesen 267 lakás épül, melyek között megtalálhatóak a stúdiólakástól kezdve az 1-2-3 szobás lakások is, többféle méretben és elrendezésben is.

A lakások műszaki tartalma

Lakásbejárati ajtók
A lakásbejáratokra kitekintő optikával és többpontos biztonsági zárral ellátott, akusztikailag méretezett, Mabisz minősítéssel rendelkező ajtók kerülnek elhelyezésre.

Beltéri ajtók
A beltéri ajtók 210 cm névleges magasságú, dekorfóliás vagy laminált felületű, furatolt forgácsbetétes vagy papírrács-betétes, teli ajtólapos, utólag szerelhető tokos kivitelűek.

Burkolatok
A fürdőszobákban és a WC-ben I. oszt. falicsempe burkolat készül, Beruházó által kínált választékból. Az előszobák, konyhák, kamrák, fürdőszobák, WC-k, háztartási helyiségek, illetve egyes közlekedők I. oszt. kerámia padlólap burkolatúak, Beruházó által kínált választékból.
Az erkélyek burkolatai I. oszt. csúszásmentes fagyálló kerámia-, vagy gress-, vagy kőporcelánlap burkolatúak.
A lakószobák és a lakáson belüli egyes közlekedők I. oszt. laminált parketta burkolatúak. Az 1 és 2A jelű épületek 11., 12. és 13. emeletén, valamint a 2B jelű épület 7., 8., és 9. emeletén a melegburkolatos helyiségek I. osztályú szalagparketta burkolattal készülnek, Beruházó által kínált választékból

Felületképzés
A lakásokban vakolás (falazott szerkezeteknél), glettelés (vasbeton szerkezeteknél és vakolaton) és fehér színű diszperziós falfestés készül, a fürdőszobákban vízálló kivitelben.

Vizes berendezések, szaniterek
Minden lakás fürdő (vagy terven jelölt egyéb, pl. háztartási) helyiségében mosógép, valamint a konyhákban mosogatógép részére a mosogató kombinál szelepén keresztül víz-, és szennyvíz oldali csatlakozás kerül kialakításra. A WC-k konzolos, rejtett tartályos kialakításúak, kétfokozatú nyomólappal. A lakások fürdőszobáiban padlóösszefolyók nem kerülnek kiépítésre.

Konyha
A lakások konyhabútorok, valamint konyhagépek nélkül kerülnek átadásra. A konyhai gépészeti és elektromos bekötések a vevői egyeztetés során átadásra kerülő, egyesített vevőkezelési alaprajzon látható standard elrendezéshez igazodva kerülnek kialakításra.

Fűtés, hűtés
A lakásokon belül a nappaliban, étkezőben és a hálószobákban mennyezeti hűtési-fűtési rendszer készül. A fürdőszobákban a fűtést elektromos törölközőszárítós radiátor biztosítja. A lakás tájolása, vagy az üvegezett felületek magas aránya miatt bizonyos esetekben a hűtési vagy fűtési igények kielégítésére kiegészítő felületi hűtési-fűtési rendszer egyéb épületszerkezeti elemekben (fal, padló) is elhelyezésre, vagy kiegészítő hőleadó berendezés is beépítésre kerülhet, a hőtechnikai méretezés függvényében.
A hőmérséklet helyiség termosztátokkal szabályozható (nappali, hálószobák esetében). Az épületben, és a lakásokban egyidejűleg kizárólag vagy fűtés, vagy hűtés szabályozására lesz lehetőség. A hűtési és fűtési üzemmódok közötti átváltás központilag történik.

Elektromosság
A lakásokban korszerű és formatervezett elektromos szerelvények kerülnek beépítésre. A lakások világító berendezései nem tartoznak a lakások alapfelszereltségébe.

Minden lakóhelyiségbe kerül egy-egy csillagpontosan szerelt TV csatlakozó és telefon/internet csatlakozó is.

A lakások lakásbejárati ajtójánál nyitásérzékelős, az erkéllyel rendelkező lakóhelyiségek esetében mozgásérzékelős riasztó rendszer részére védőcsövezés kerül kiépítésre (vezetékezés nélkül), központi és kezelő egység elhelyezés részére előkészítéssel.

Okos otthon rendszer

A Waterfront Cityben található lakások okos otthon előkészítéssel (Smart Home Ready) kerülnek kialakításra (az előkészítés szerelvények nélküli csövezés és vezetékezés központi helyre). A standard okos otthon előkészítés úgy kerül kialakításra, hogy lehetővé tegye lakóhelyiségenként 1-1 db mennyezeti lámpa és 1-1 db okos dugalj, valamint a mennyezeti hűtés-fűtés okos otthon rendszerbe történő későbbi integrálását.

Okos otthon rendszer kiépítése kérhető a standard okos otthon előkészítés módosítása nélkül.

Letöltések

Waterfront City I. ütem

(1, 2A, 2B épület) műszaki leírás

Letöltés Pdf-ben

Waterfront City II. ütem

(4 épület) műszaki leírás

Letöltés Pdf-ben

Waterfront City III. ütem

(3A, 3B, 3C épület) műszaki leírás

Letöltés Pdf-ben

Waterfront City IV. ütem

(6A, 6C épület) műszaki leírás

Letöltés Pdf-ben

* Az akcióban részt vevő meghatározott lakások akciós ára a kedvezményes időszakban a listaárhoz képest a Westside Garden esetében 0,1-5% engedményt, Spirit Residence esetében 0,1-9.6% engedményt, a Waterfront City III. ütem esetében 0,1-12.5% engedményt, a Waterfront City IV. ütem esetében 0,1-17,1% engedményt, a Szemesbay Resort és Silverbay Residence esetében 0,1-4.1% engedményt tartalmaz. Az akció a Spirit Residence, a Westside Garden, a Waterfront City III. ütem, a Waterfront City IV. ütem, a Szemesbay Resort, Silverbay Residence projekteken meghatározott lakásokra 2023. november 29. napjától visszavonásig érvényes. Az akció nem vonatkozik a fenti projektekben értékesítendő tárolókra és garázsbeállókra. A százalékban meghatározott kedvezményekhez képest a lakás árak 10 000 Ft-ra történő kerekítése okozhat eltérést. A változtatás jogát fenntartjuk.

3 Az UrbanRent Holding Zrt., a Biggeorge csoport tagja, egy éves bérleti szerződés megkötését vállalja fix havi bérleti díj fizetése mellett az ingatlan albetétesítése és a lakrész teljeskörű bebútorozását és felszerelését követően. A lakás biztosítási díját és építményadót a bérbeadónak kell megfizetnie, az ingatlan bérbeadásához kapcsolódó egyéb költségek (pl. közös költség (felújítási alap kivételével), fogyasztási díjak, takarítás, mosatás, hirdetés stb.) a bérbe vevőt terhelik.
Az Urbanrent Holding Zrt. igény esetén díj megfizetése ellenében vállalja az ingatlan bebútorozását.
Az Urbanrent Holding Zrt. fenntartja a változtatás jogát.

A gyaloghíd koncepciójának egyeztetése folyamatban van a III. Kerületi és a Fővárosi Önkormányzattal és az egyéb illetékes hatóságokkal, megvalósítása a vonatkozó engedélyek megszerzése esetén lehetséges.

9 A Waterfront City új városnegyedben a Wfcity IV. ütem területe a rozsdaövezeti akcióterületek kijelöléséről és egyes akcióterületeken megvalósuló beruházásokra irányadó sajátos követelményekről szóló 619/2021. (XI.8.) Kormányrendelet alapján rozsdaövezeti akcióterületen helyezkedik el.
A rozsdaövezeti akcióterületen létesített lakóingatlanban kialakított lakások vásárlásához kapcsolódó adó-visszatérítési támogatásról szóló 444/2021. (VII.23.) kormányrendelet értelmében a rozsdaövezeti akcióterületen épülő lakóparkban vásárolt lakások vételárának áfa tartalma a kormányrendeletben meghatározott igénylők által az abban meghatározott feltételek szerint visszaigényelhető. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a Wfcity IV. ütemben adóvisszatérítésre jogosult lakást vásárlók a lakás vételárának azon része után jogosultak az adóvisszatérítést igénybe venni, amelyről szóló számla a terület rozsdaövezeti besorolását ( azaz 2023.12.29. napját) követően került kiállításra. Részletekért keresse értékesítőinket.

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.