Biggeorge Property Otthonok

Műszaki
paraméterek

Igényes és változatos építészeti megoldások, Ybl díjas építész által megalkotva
Igényes és változatos építészeti megoldások, Ybl díjas építész által megalkotva
Nagy belmagasság
Nagy belmagasság
Hatalmas üvegfelületek
Hatalmas üvegfelületek
Tágas tearaszok, privát tárolókkal
Tágas tearaszok, privát tárolókkal
Mennyezet hűtés-fűtés környezetkímélő levegőhőszivattyús energia felhasználás
Mennyezet hűtés-fűtés környezetkímélő levegőhőszivattyús energia felhasználás
Választható bukorlatok, belső ajtók, szaniterek és villanykapcsolók
Választható bukorlatok, belső ajtók, szaniterek és villanykapcsolók
Első osztályú 3 rétegű hő és hangszigetelt műanyag nyílászárók
Első osztályú 3 rétegű hő és hangszigetelt műanyag nyílászárók
Teremgarázs beálló
Teremgarázs beálló
Tárolók a pinceszinten
Tárolók a pinceszinten

Általános leírás

A Waterfront City épületei szabadonálló beépítésűek, köztük magánutak, és belső parkok terülnek el. A városnegyed területén halad át az Óbuda fejlesztési tervének részét képző, a Kolosy tértől induló Budai Promenád sétány, melynek két oldalán, az épületek földszintjén üzletek és vendéglátóipari egységek kapnak helyet. A földszint feletti szinteken változó méretű lakások kerülnek kialakításra. Az épületekhez tartozó gépkocsi parkolók a mélygarázsokban kerülnek elhelyezésre.

Az I. ütem 3 épületében összesen 267 lakás épül, melyek között megtalálhatóak a stúdiólakástól kezdve az 1-2-3 szobás lakások is, többféle méretben és elrendezésben is.

A lakások műszaki tartalma

Lakásbejárati ajtók
A lakásbejáratokra kitekintő optikával és többpontos biztonsági zárral ellátott, akusztikailag méretezett, Mabisz minősítéssel rendelkező ajtók kerülnek elhelyezésre.

Beltéri ajtók
A beltéri ajtók 210 cm névleges magasságú, dekorfóliás vagy laminált felületű, furatolt forgácsbetétes vagy papírrács-betétes, teli ajtólapos, utólag szerelhető tokos kivitelűek.

Burkolatok
A fürdőszobákban és a WC-ben I. oszt. falicsempe burkolat készül, Beruházó által kínált választékból. Az előszobák, konyhák, kamrák, fürdőszobák, WC-k, háztartási helyiségek, illetve egyes közlekedők I. oszt. kerámia padlólap burkolatúak, Beruházó által kínált választékból.
Az erkélyek burkolatai I. oszt. csúszásmentes fagyálló kerámia-, vagy gress-, vagy kőporcelánlap burkolatúak.
A lakószobák és a lakáson belüli egyes közlekedők I. oszt. laminált parketta burkolatúak. Az 1 és 2A jelű épületek 11., 12. és 13. emeletén, valamint a 2B jelű épület 7., 8., és 9. emeletén a melegburkolatos helyiségek I. osztályú szalagparketta burkolattal készülnek, Beruházó által kínált választékból

Felületképzés
A lakásokban vakolás (falazott szerkezeteknél), glettelés (vasbeton szerkezeteknél és vakolaton) és fehér színű diszperziós falfestés készül, a fürdőszobákban vízálló kivitelben.

Vizes berendezések, szaniterek
Minden lakás fürdő (vagy terven jelölt egyéb, pl. háztartási) helyiségében mosógép, valamint a konyhákban mosogatógép részére a mosogató kombinál szelepén keresztül víz-, és szennyvíz oldali csatlakozás kerül kialakításra. A WC-k konzolos, rejtett tartályos kialakításúak, kétfokozatú nyomólappal. A lakások fürdőszobáiban padlóösszefolyók nem kerülnek kiépítésre.

Konyha
A lakások konyhabútorok, valamint konyhagépek nélkül kerülnek átadásra. A konyhai gépészeti és elektromos bekötések a vevői egyeztetés során átadásra kerülő, egyesített vevőkezelési alaprajzon látható standard elrendezéshez igazodva kerülnek kialakításra.

Fűtés, hűtés
A lakásokon belül a nappaliban, étkezőben és a hálószobákban mennyezeti hűtési-fűtési rendszer készül. A fürdőszobákban a fűtést elektromos törölközőszárítós radiátor biztosítja. A lakás tájolása, vagy az üvegezett felületek magas aránya miatt bizonyos esetekben a hűtési vagy fűtési igények kielégítésére kiegészítő felületi hűtési-fűtési rendszer egyéb épületszerkezeti elemekben (fal, padló) is elhelyezésre, vagy kiegészítő hőleadó berendezés is beépítésre kerülhet, a hőtechnikai méretezés függvényében.
A hőmérséklet helyiség termosztátokkal szabályozható (nappali, hálószobák esetében). Az épületben, és a lakásokban egyidejűleg kizárólag vagy fűtés, vagy hűtés szabályozására lesz lehetőség. A hűtési és fűtési üzemmódok közötti átváltás központilag történik.

Elektromosság
A lakásokban korszerű és formatervezett elektromos szerelvények kerülnek beépítésre. A lakások világító berendezései nem tartoznak a lakások alapfelszereltségébe.

Minden lakóhelyiségbe kerül egy-egy csillagpontosan szerelt TV csatlakozó és telefon/internet csatlakozó is.

A lakások lakásbejárati ajtójánál nyitásérzékelős, az erkéllyel rendelkező lakóhelyiségek esetében mozgásérzékelős riasztó rendszer részére védőcsövezés kerül kiépítésre (vezetékezés nélkül), központi és kezelő egység elhelyezés részére előkészítéssel.

Okos otthon rendszer

A Waterfront Cityben található lakások okos otthon előkészítéssel (Smart Home Ready) kerülnek kialakításra (az előkészítés szerelvények nélküli csövezés és vezetékezés központi helyre). A standard okos otthon előkészítés úgy kerül kialakításra, hogy lehetővé tegye lakóhelyiségenként 1-1 db mennyezeti lámpa és 1-1 db okos dugalj, valamint a mennyezeti hűtés-fűtés okos otthon rendszerbe történő későbbi integrálását.

Okos otthon rendszer kiépítése kérhető a standard okos otthon előkészítés módosítása nélkül.

Letöltések

Waterfront City I. ütem

(1, 2A, 2B épület) műszaki leírás

Letöltés Pdf-ben

Waterfront City II. ütem

(4 épület) műszaki leírás

Letöltés Pdf-ben

Waterfront City III. ütem

(3A, 3B, 3C épület) műszaki leírás

Letöltés Pdf-ben

Waterfront City IV. ütem

(6A, 6C épület) műszaki leírás

Letöltés Pdf-ben

* Az ajánlat kizárólag azon lakásokra érvényesíthető, amelyekre 2022. szeptember 23. és 2022. november 30. közötti időszakban új regisztrációs szerződés kerül aláírásra, mely alapján adásvételi elő- vagy végszerződés jön létre az Eladó és a Vevő között és amelyek vonatkozásában legalább a bruttó vételár 20%-nak megfelelő mértékű foglaló és vételárelőleg az adott Eladóval kötött szerződésben rögzített bankszámlaszámra teljesítésre kerül a Vevő által. Az akció nem vonatkozik a lakásokhoz vásárolt tárolókra és garázsokra. A Watefront City III. ütemében a honlapon feltüntett árak a kedvezmény összegével csökkentésre kerültek.

** Jelen weboldalon szereplő kedvezményes árak az adott hónap utolsó napjáig, vagy a készlet erejéig illetve visszavonásig érvényesek, azzal, hogy az ajánlat kizárólag azon lakásokra érvényesíthető, amelyekre az adott hónapban új regisztrációs szerződés, valamint ez alapján ezen időszakban adásvételi elő- vagy végszerződés jön létre az eladó és a vevő között és amelyek vonatkozásában legalább a bruttó vételár 80%-nak megfelelő mértékű foglaló és vételárelőleg az adott eladóval kötött szerződésben rögzített bankszámlaszámra teljesítésre kerül a vevő által. A kedvezmény nem vonatkozik a lakásokhoz vásárolt tárolókra és garázsokra.

Lakás vételár Gyermekek száma CSOK összege Minimum lakásméret1 ÁFA Illeték2 CSOK és 5 % áfa visszatérítés igénybevételével a vevő által fizetendő összeg Teljes megtakarítás (CSOK, ÁFA visszaigénylés) 4% illetékmentességgel együtt Teljes megtakarítás (CSOK, ÁFA visszaigénylése) illetékmentességgel együtt az ingatlan vételárához viszonyítva
50 000 000 Ft 1 600 000 Ft 40 m2 2 381 000 Ft 2 000 000 Ft 47 019 000 Ft 4 981 000 Ft 9.96%
65 000 000 Ft 2 2 600 000 Ft 50 m2 3 095 200 Ft 2 600 000 Ft 59 304 800 Ft 8 295 200 Ft 12.76%
65 000 000 Ft 3 10 000 000 Ft 60 m2 3 095 200 Ft 2 600 000 Ft 51 904 800 Ft 15 695 200 Ft 24.15%
105 000 000 Ft 3 10 000 000 Ft 60 m2 5 000 000 Ft 4 200 000 Ft 90 000 000 Ft 19 200 000 Ft 18.29%

1 Az új lakások építéséhez, vásárlásához kapcsolódó lakáscélú támogatásról szóló 16/2016 ( II.10.) Kormányrendelet alapján a támogatás igénybevételéhez a vállalt vagy meglévő gyermekek száma alapján a kötelező legkisebb hasznos alapterület.

2 Általános illeték figyelembevételével, melynek mértéke az ingatlan forgalmi értékének 4%-a.

A gyaloghíd koncepciójának egyeztetése folyamatban van a III. Kerületi és a Fővárosi Önkormányzattal és az egyéb illetékes hatóságokkal, megvalósítása a vonatkozó engedélyek megszerzése esetén lehetséges.

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás jogát fenntartjuk.

Kiválasztott lakások
A kiválasztott lakások között egyetlen lakás sem szerepel.