Lokáció

Bemutatkozik a Lipót Garden

A Biggeorge Property legújabb XIII. kerületi fejlesztésében, a Lipót Gardenben 228 energiahatékony otthon épül majd. A népszerű Újlipótváros szívében, nagypolgári környezetben a Hegedűs Gyula, Visegrádi, Victor Hugo és a Thurzó utcák által határolt területen megvalósuló, a helyszín jegyeit tükröző épületünkben üzleteket, lakásokat, tárolókat és gépkocsi beállókat kínálunk.

A számos szolgáltatást nyújtó és bevásárlási lehetőséget biztosító üzletek mellett, a Margit-sziget 10 perc, míg a Westend bevásárlóközpont 5 perc kerékpáros távolságban található.

Közel a belvároshoz

annak minden kényelmével

Galéria

Ajánlatkérés

Amennyiben üzleteinkre szeretne ajánlatot kérni, kattintson ide.

Értékesítési iroda

Központi iroda

Bécsi Corner

1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. I. emelet

Nyitva tartás

Előre egyeztetett időpontban

Hétfő-péntek: 9:00-19:00
Szombat: 9:00-13:00

Útvonalterv

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.