Lokáció

Bemutatkozik a Lipót Garden

A Biggeorge Property legújabb XIII. kerületi fejlesztésében, a Lipót Gardenben 228 energiahatékony otthon épül majd. A népszerű Újlipótváros szívében, nagypolgári környezetben a Hegedűs Gyula, Visegrádi, Victor Hugo és a Thurzó utcák által határolt területen megvalósuló, a helyszín jegyeit tükröző épületünkben üzleteket, lakásokat, tárolókat és gépkocsi beállókat kínálunk.

A számos szolgáltatást nyújtó és bevásárlási lehetőséget biztosító üzletek mellett, a Margit-sziget 10 perc, míg a Westend bevásárlóközpont 5 perc kerékpáros távolságban található.

Közel a belvároshoz

annak minden kényelmével

Galéria

Regisztráció

Értékesítési iroda

Központi iroda

Bécsi Corner

1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. I. emelet

Nyitva tartás

Előre egyeztetett időpontban

Hétfő-péntek: 9:00-19:00

Útvonalterv

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.