0 lakás elérhető

A projektről

A 88 lakásos épület innovatív építészeti megoldásokkal és minőségi anyaghasználattal várja új lakóit. A projekt célja, hogy egy egyszerre modern és szerethető, minden generáció számára élhető életteret teremtsen.

Részletek

Lokáció

A folyamatosan megújuló XIII. kerületben, a Béke tértől pár percre, az Üteg utca és Szegedi utca sarkán épül a Béke Garden lakóház. Az épület kiváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető a főbb közlekedési csomópontoktól, belvárosból, akár tömegközlekedéssel, akár gyalog, vagy gépkocsival.

A környék infrastrukturális ellátottsága a Béke tér és a Váci út közelségének köszönhetően kiváló. A Váci úti irodafolyosó és a Róbert Károly körút közelsége okán a terület bérbeadhatósága remek. Sétatávolságra található számos üzlet, óvoda és iskola, egészségügyi intézmény. Sétára, kikapcsolódásra vagy sportolásra az ott élőket a rövid idő alatt elérhető Margit-sziget és Városliget várja. Az Árpád-hídon keresztül a budai oldal 15 perc alatt elérhető.

Térkép

Lakások száma

Lakások száma

88

Lakás méretek

Lakás méretek

31-96 m2

Átadás

Átadás

2026. I. félév

Befektetésként és otthonként is kiváló választás a Béke Garden

Az ingatlant vásárolni szándékozóknak kiváló, értékálló befektetést jelenthet egy jó elhelyezkedésű XIII. kerületi új építésű ingatlan, hiszen bérbeadhatósága is kiemelkedő.

Közel a belvároshoz

Közel a belvároshoz

Jelentős értéknövekedési potenciál

Jelentős értéknövekedési potenciál

Kedvező fizetési ütemezés

Kedvező fizetési ütemezés

Értékteremtő fejlesztő

Értékteremtő fejlesztő

Kiváló bérbeadhatóság

Kiváló bérbeadhatóság

Környezettudatos megoldások

Környezettudatos megoldások

Kiváló elhelyezkedés,

könnyű megközelíthetőség

Galéria

Ajánlatkérés

Amennyiben üzleteinkre szeretne ajánlatot kérni, kattintson ide.

Melyik lakóparkban keres lakást?

Értékesítési iroda

Központi iroda

Bécsi Corner

1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. I. emelet

Nyitva tartás

Előre egyeztetett időpontban

Hétfő-péntek: 9:00-19:00

Útvonalterv

7 Az ajánlat a Béke Garden, a Westside Grand, az Újbuda Garden és az Árnyas 40 Villa Suites projektekben kialakításra kerülő lakásokra vonatkozóan vehető igénybe, amennyiben az ajánlat időtartama alatt új regisztrációs szerződés jön létre az eladó és a vevő között és amelyek vonatkozásában legalább a bruttó vételár 10%-ának megfelelő mértékű regisztrációs óvadék az adott eladóval kötött szerződésben rögzített bankszámlára teljesítésre kerül a vevő által. A vételár fennmaradó 90%-os részlete a regisztrációs szerződésben meghatározott ütemezésnek megfelelően válik esedékessé. A jelen ajánlat 2024. február 12. napjától visszavonásig érvényes. A jelen felhívás nem minősül ajánlattételnek és nem keletkeztet szerződéskötési kötelezettséget. A változtatás jogát fenntartjuk.

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.