Lokáció

Bemutatkozik a Béke Garden

A folyamatosan megújuló XIII. kerületben, a Béke tértől pár percre, az Üteg utca és Szegedi utca sarkán épül a Béke Garden lakóház. Az épület kiváló elhelyezkedésének köszönhetően csendes, tágas terek veszik körül, ugyanakkor könnyen megközelíthető akár tömegközlekedéssel, akár gyalog, vagy gépkocsival a főbb közlekedési csomópontoktól, belvárosból. A 89 lakásos épület innovatív építészeti megoldásokkal és minőségi anyaghasználattal várja új lakóit. A projekt célja, hogy egy egyszerre modern és szerethető, minden generáció számára élhető életteret teremtsen.

A környéknek infrastruktúrális ellátottsága a Béke tér és a Váci út közelségének köszönhetően nagyon jó. A Váci úti irodafolyosó és a Róbert Károly körút közelsége okán a terület bérbeadhatósága kiváló. Sétatávolságra található számos üzlet, óvoda és iskola, egészségügyi intézmány. Sétára, kikapcsolódásra vagy sportolásra az ott élőket a rövid idő alatt elérhető Margit-sziget és Városliget várja. Az Árpád-hídon kersztül budai oldal 15 perc alatt elérhető.

Kiváló elhelyezkedés,

könnyű megközelíthetőség

Galéria

Előregisztráció

Értékesítési iroda

Központi iroda

Bécsi Corner

1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. I. emelet

Nyitva tartás

Előre egyeztetett időpontban

Hétfő-péntek: 9:00-19:00
Szombat: 9:00-13:00

Útvonalterv

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.