Lokáció

Bemutatkozik a Campus Residence

A Campus Residence Budapest XI. kerületében a Szerémi és Budafoki út által határolt területen, a Barázda utcában fog megépülni. A 240 lakóegységet magában foglaló fejlesztés Újbuda megújuló környezetében, a Duna-parttól karnyújtásnyira található. Legújabb ingatlanfejlesztésünkben változatos méretű lakásokat, tárolókat és gépkocsi beállókat kínálunk. A területen, a lakóépület mellett egy, a fiatalok számára ideális, kisebb lakóegységet magában foglaló épületet is megvalósítunk.

A Campus Residencetől kerékpárral néhány perc alatt különböző parkos zöldterületek és a Kopaszi-gát is könnyen elérhető. Továbbá számos gasztronómiai és bevásárlási lehetőség is megtalálható a közelben. Kiváló választás azoknak, akik közel a természethez és a vízparthoz, de mégis frekventált, jó infrastruktúrával rendelkező területen szeretnének élni a fővárosban.

Karnyújtásnyira

a Duna-parttól

Galéria

Regisztráció

Értékesítési iroda

Központi iroda

Bécsi Corner

1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. I. emelet

Nyitva tartás

Előre egyeztetett időpontban

Hétfő-péntek: 9:00-19:00

Útvonalterv

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.