Waterfront City 3

Új városnegyed születik
az óbudai Duna-parton

Az óbudai Duna-part közvetlen közelében található 50.000 m2-es telken az egyik legegyedibb fejlesztés kezdődött el 2019-ben Budapesten. A fejlesztés célja egy szerethető, emberközeli, városkép formáló, környezettudatos, számos szolgáltatást nyújtó, a környékbe szervesen integrálódó „smart city” városrész létrehozása volt, 1400 lakással, és 3000 m2 kereskedelmi, vendéglátó és iroda egységgel.

A több ütemben megvalósuló fejlesztés a Folyamőr utca, Miklós tér, Bogdáni út által határolt területen épül fel. A Waterfront City egyedülálló hangulata egyesíti az építészeti értékeket és a múlt hangulatát a mai leginnovatívabb megoldásokkal. Az egykori Óbudai Szeszgyár különleges épületét és a gyár egykori kéményét friss funkciókkal ruháztuk fel, kiemelve ezzel karakteres megjelenésüket.

A zöldtetős lakóépületek és a hatalmas, parkos terület számos okos funkciójával a környezet és a jövő iránti felelősség jegyében kínálnak minőségi, barátságos és szerethető miliőt a tudatosan gondolkozó, igényes otthonkeresők számára.

A Waterfront City harmadik ütemében két 9 emeletes és egy 13 emeletes épületet adtunk át 2023 I. negyedévében, összesen 218 lakással. Az épületekben 27 m2-es stúdiólakástól egészen a 107 m2-es, nagyteraszos lakásokig mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A lakások 96%-a terasszal rendelkezik, a fennmaradó otthonok pedig kertkapcsolattal rendelkeznek.

Átadva 2023 I. negyedév
Lakások száma 218

Galéria

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.