Waterfront City 2

Új városnegyed születik
az óbudai Duna-parton

Az óbudai Duna-part közvetlen közelében található 50.000 m2-es telken az egyik legegyedibb fejlesztés kezdődött el 2019-ben Budapesten. A fejlesztés célja egy szerethető, emberközeli, városkép formáló, környezettudatos, számos szolgáltatást nyújtó, a környékbe szervesen integrálódó „smart city” városrész létrehozása volt, 1400 lakással, és 3,000 nm kereskedelmi, vendéglátó és iroda egységgel.

A projekt a Folyamőr utca, Miklós tér, Bogdáni út által határolt területen épül majd fel. A Waterfront City egyedülálló hangulata egyesíti az építészeti értékeket és a múlt hangulatát a mai leginnovatívabb megoldásokkal. Az egykori Óbudai Szeszgyár különleges épületét és a gyár egykori kéményét friss funkciókkal ruháztuk fel, kiemelve ezzel karakteres megjelenésüket.

A korábbi gyárépület felújítása, átalakítása után kereskedelmi, vendéglátó és irodafunkciót kap majd. A zöldtetős lakóépületek és a hatalmas, parkos terület számos okos funkciójával a környezet és a jövő iránti felelősség jegyében kínálnak minőségi, barátságos és szerethető miliőt a tudatosan gondolkozó, igényes otthonkeresők számára. Az épületekre jellemző, hogy magasabbak lesznek az átlagos új építésű társasházaknál. Fszt+13 és fszt+8 emeletes épületek váltják egymást, melyek a Budai-hegyekre, az Óbudai-szigetre, a városra, valamint a Dunára kínálnak egyedülálló panorámát. A mennyezeti hűtés-fűtéssel ellátott, változatos alapterületű és elrendezésű, modern lakások 95%-a terasszal rendelkezik, valamint penthouse és kertkapcsolatos lakások is épülnek.

Átadva 2022
Lakások száma 218

Galéria

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.