Sasad Liget 4

A XI. kerületi Sas-hegytől dél-nyugatra fekvő, Beregszász, Rodostó és Nagyszeben utcák által határolt, több, mint 10 hektáros, lankás dombháton megvalósuló lakóparkfejlesztésünk nagy sikerű, harmadik üteme után a legújabb, negyedik ütem is értékesítési fázisba lépett.

A zöld parkokban bővelkedő Sasad Liget épületegyüttes népszerűségét természetközelisége mellett kiváló elhelyezkedésének is köszönheti: a belváros nemcsak a nemrég átadott 4-es metróval, de más tömegközlekedési eszközökkel és autóval egyaránt kiválóan megközelíthető a helyszínről. Ráadásul a környék infrastrukturális ellátottsága is kifogástalan: a lakópark közvetlen szomszédságában iskolák, bankok, bevásárlóközpont, gyógyszertárak, valamint orvosi rendelő is megtalálhatóak.

A negyedik ütemben a harmadik ütemet is tervező Tér 64 Építész Iroda által tervezett 297 darab lakása 28 és 100 m2 közötti széles kínálatban volt elérhető. A 2,85 m-es belmagassággal, tágas terekkel, zöldre néző teraszokkal és hatalmas ablakokkal rendelkező, napfényes otthonok az új lakók igényei szerint kerültek végső kialakításra. A hat önálló, négy- és ötszintes épületben elhelyezkedő, összesen 297 egyedi alaprajzú lakás mindegyike hő- és hangszigetelt nyílászárókkal felszerelt, emellett az energiatudatosság jegyében a melegvíz előállítás napkollektoros támogatására is nagy hangsúlyt fektettünk.

Átadva 2019
Lakások száma 297

Galéria

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.