Sasad Liget 3

A Te természeted!

Alig pár percre a belvárostól, a Sas-hegy lábánál: annyira természetes, amennyire csak lehet! A Sasad Liget 3. ütemét hatalmas, egybefüggő zöldterület, kiváló infrastruktúra, valamint a Tér 64 Építész Iroda által tervezett egyedi alaprajzú, személyre szabott lakások, és tágas terek jellemzik.

A természet a beruházás szerves részét képezi: a lakóterületnek mindössze 25%-a kerül beépítésre, míg a fennmaradó zöldterületet parkok, előkertek, pihenők, valamint az épületegyüttesek közé és a környező utcákba telepített fasorok töltik ki.

A Sasad Liget új lakói egyszerre élvezhetik a belváros közelségét, illetve zaj és forgalom hiányát. A környéken minden elérhető, ami a kényelmes városi élethez szükséges: bank, élelmiszerüzlet, gyógyszertár, iskola, szupermarket, posta. A belváros autóval mindössze pár perc, és a Kelenföldi metróállomás is közel található. A metróvonal (M4) végállomása is folyamatosan fejlődik: a területet hamarosan konferenciaközpontok, iroda- és üzletházak övezik majd.

Átadva 2018
Lakások száma 212

Galéria

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.