Németvölgyi Residence

Új otthonok a XII. kerületben

A Németvölgyi Residence egy 16.5 hektár, ősfás területű ingatlanra tervezett, 2 fázisban megvalósuló, összesen 6 épületből álló villapark. A telek felső területén elsőként megépülő 3 épület 41, míg a Németvölgyi út felé nyíló részen megvalósuló 3 épület 46 lakásnak ad helyet.

Budai viszonylatban is kuriózumnak számító, lankás területen helyezkedik el, panorámával a Budai Várra. A kitűnő lokáció mellett a lakóház egy építészetileg abszolút hiánypótló beruházás, hiszen a tervező a modern elemeket, a praktikumot és szerethetőséget egyaránt szem előtt tartotta a tervezés során.

Az épületek innovatív építészeti stílusban, egyedi külső megjelenéssel emelik a környék patinás házainak hangulatát. A homlokzatokon megjelenő különböző színes üvegfelületek díszítik és teszik egyedivé az épületeket. Építészeti megjelenését tekintve modern, változatos tömegű épületek kaptak helyet benne. Egy épületen belül nincs két egyforma lakás, és minden szint különböző alaprajzot követ.

Átadva 2021
Lakások száma 87

Galéria

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.