Dagály Residence

Elegáns, világos színek, hatalmas üvegfelülettel tökéletes harmóniája jellemzi a homlokzatot.

A XIII. kerület frekventált részén, a Dagály utca és Karikás Frigyes utca sarkán épült meg a Biggeorge Property Nyrt. által fejlesztett Dagály Residence társasház. A Dagály Residence remek közlekedési és infrastrukturális adottságainak köszönhetően könnyen megközelíthető és élhető életteret biztosít lakói számára. Elhelyezkedése ideális, az utcát nem zavarja a Váci úti forgalom, azonban a Forgách utcai metrómegálló karnyújtásnyira található, az Árpád híd pedig 5 perc sétával megközelíthető. Mindezek mellett a lakóépület kiváló lokációja révén rengeteg lehetőséget biztosít a szabadidő pihentető eltöltéséhez is. Kivételes élmények várják a természetes környezetre vágyókat: A Duna part mindössze 5 perc séta, szintén elérhető távolságban található a Margit-sziget természetes zöld területeivel és egyedülálló szabadidős programjaival. Az aktív pihenést kedvelők pedig a tíz percre található, a 2017- ben megrendezésre került, vizi világbajnokságra épült Dagály Úszókomplexumban frissülhetnek fel.

A környék ellátottsága kiváló, így nem kell aggódniuk azoknak sem, akik a munkából későn hazatérve szeretnék napi ügyeiket intézni. Óvoda, iskola, gyógyszertár, fitneszterem, éttermek, bevásárlóközpontok mind elérhető közelségben találhatók.

Tömegközlekedés szempontjából is kitüntetett helyzetben van: 5 perces sétával megközelíthető az M3-as metró, az 1-es villamos, a 9-es, 26-os, 32-es, 34-es, 106-os, és 115-ös buszok megállói.

A dinamikusan fejlődő Vizafogó városrészében található Dagály Residence lakásainak célja, a szerethető, emberközeli milliő megteremtése. Tervezéskor nagy hangsúlyt fektettünk a fiatalos, könnyed, kényelmes belsőre, amely illeszkedik a környéken lévő épületek stílusához.

Elegáns, világos színek, hatalmas üvegfelületek tökéletes harmóniája jellemzi a homlokzatot. Kisgyermekes családok a 2-3 szobás változatot választották otthonaiknak, ahol mind a szülők, mind pedig a csemeték könnyen kialakíthatták saját életterüket. A nagy üvegfelületeknek köszönhetően világos és természetes lakóhelyiségek jönnek létre, amelyek hozzájárulnak az épületkomplexumban uralkodó természetes és barátságos hangulathoz. Az épület kiváló elhelyezkedésének és a környező épületek adottságainak köszönhetően, a felső szinten lévő lakásokból gyönyörű panorámás kilátás nyílik a Budai hegyekre.

A lakásokhoz tartozó teraszok és egyedi belső kertek is segítik az otthonok nyugodt környezetének megteremtését. A társasház gépkocsival is jól megközelíthető, a parkolást tágas teremgarázs biztosítja.

A kínálatban szerepelt 140 otthon közül mindenki megtalálta az igényeinek és elképzeléseinek megfelelő változatot. Diákoknak kitűnő választás volt a stúdióapartman kínálatunk, pároknak az egy hálószobás, amerikai konyhás lakásaink. Kisgyermekes családok a 2-3 szobás változatot választották otthonaiknak, ahol mind a szülők, mind pedig a csemeték könnyen kialakíthattak saját életterüket. Az egyedi életérzést keresőknek a felső szinten kialakításra került nagy teraszos lakásaink közül választhatták ki a számukra ideális otthont.

Átadva 2019
Lakások száma 140

Galéria

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.