Műszaki
paraméterek

Letöltés Pdf-ben

Közel a belvároshoz
Közel a belvároshoz
Jelentős értéknövekedési potenciál
Jelentős értéknövekedési potenciál
Kedvező fizetési ütemezés
Kedvező fizetési ütemezés
Megbízható fejlesztő
Megbízható fejlesztő
5% Áfa tartalom
5% Áfa tartalom
Környezettudatos megoldások
Környezettudatos megoldások
Teraszos lakások
Teraszos lakások
Smart Home előkészítés
Smart Home előkészítés
Belső kert
Belső kert

Általános leírás

A modern megjelenésű épület a XIII. kerület belvároshoz közeli megújuló negyedében, a Szabolcs utca és a Lőportár köz közötti telken a Szabolcs utca 22-24 szám alatt valósul meg. Az épület a felszín felett két épülettömegből áll, ami a két utca frontján helyezkedik el. A Szabolcs utcából és a Lőportár közből is nyílik bejárat a saját átriumos lépcsőházhoz. A két épület közötti belső udvarra szintén a földszinten lehet átjutni. A felszín alatt a két épülettömeget egy kétszintes garázs köti össze, ahonnan mind a két lépcsőház megközelíthető. Garázslehajtó a Szabolcs utcából nyílik. Mind a két homlokzaton a szabályozási tervvel összhangban árkád készül. Az épület földszintjén mindkét utcafronton kereskedelmi területek jönnek létre.

A lakások műszaki tartalma

Lakásbejárati ajtók
A lakásbejáratokra kitekintő optikával és többpontos biztonsági zárral ellátott, akusztikailag méretezett, Mabisz minősítéssel rendelkező ajtók kerülnek elhelyezésre.

Beltéri ajtók
A beltéri ajtók dekorfóliás vagy laminált felületű, furatolt forgácsbetétes vagy papírrács-betétes, teli ajtólapos, utólag szerelhető tokos kivitelűek.

Konyha
A lakások konyhabútorok, valamint konyhagépek nélkül kerülnek átadásra. A konyhai gépészeti és elektromos bekötések a vevői egyeztetés során átadásra kerülő, egyesített vevőkezelési alaprajzon látható standard elrendezéshez igazodva kerülnek kialakításra.

Burkolatok
A fürdőszobákban és a Wc-ben falicsempe burkolat készül, minden pozitív élre fém élvédő elhelyezésével. A konyhában, háztartási helyiségben nem készül falicsempe burkolat.
Az előszobák, konyhák, kamrák, fürdőszobák, WC-k, háztartási helyiségek, illetve egyes közlekedők kerámia padlólap burkolatúak. Az erkélyek burkolatai csúszásmentes fagyálló kerámia- vagy gress- vagy kőporcelánlap burkolatúak.
A lakószobák és a lakáson belüli egyes közlekedők laminált parketta burkolatúak.

Felületképzés
A lakásokban vakolás (falazott szerkezeteknél), glettelés (vasbeton szerkezeteknél és vakolaton) és fehér színű diszperziós falfestés készül, a fürdőszobákban vízálló kivitelben.

Vizes berendezések, szaniterek
Minden lakás fürdő (vagy terven jelölt egyéb, pl. háztartási) helyiségében mosógép, valamint a konyhákban mosogatógép részére a mosogató kombinált szelepén keresztül víz-, és szennyvíz oldali csatlakozás kerül kialakításra. A WC-k konzolos, rejtett tartályos kialakításúak, kétfokozatú nyomólappal. A lakások fürdőszobáiban padlóösszefolyók nem kerülnek kiépítésre.

Fűtés, hűtés
A lakásokon belül a nappaliban, étkezőben és a hálószobákban mennyezeti hűtési-fűtési rendszer készül. A fürdőszobákban a fűtést elektromos törölközőszárítós radiátor biztosítja. A lakás tájolása, vagy az üvegezett felületek magas aránya miatt bizonyos esetekben a hűtési vagy fűtési igények kielégítésére kiegészítő felületi hűtési-fűtési rendszer egyéb épületszerkezeti elemekben (fal, padló) is elhelyezésre, vagy kiegészítő hőleadó berendezés is beépítésre kerülhet, a hőtechnikai méretezés függvényében.
A hőmérséklet helyiség termosztátokkal szabályozható (nappali, hálószobák esetében).

Az épületben, és a lakásokban egyidejűleg kizárólag vagy fűtés, vagy hűtés szabályozására lesz lehetőség. A hűtési és fűtési üzemmódok közötti átváltás központilag történik. A mennyezeti fűtéssel nem rendelkező helyiségekben hűtési rendszer kialakítására nincs mód.

Légtechnika
A fürdőszobákban és Wc helyiségekbe falon kívüli légelszívó berendezések kerülnek. A konyhai szagelszívók részére a beépített szellőző csövekre a strangoknál biztosítunk csatlakozási lehetőséget. Háztartási helyiségek és kamra helyiségek esetén a beltéri ajtón keresztül, gravitációs úton oldott meg a szellőzési lehetőség.

Elektromosság
A lakásokban korszerű és formatervezett elektromos szerelvények kerülnek beépítésre. A lakások világító berendezései nem tartoznak a lakások alapfelszereltségébe.
Minden lakóhelyiségbe kerül egy-egy csillagpontosan szerelt TV csatlakozó és telefon/internet csatlakozó. A lakások lakásbejárati ajtójánál nyitásérzékelős, az erkéllyel rendelkező lakóhelyiségek esetében mozgásérzékelős riasztó rendszer részére védőcsövezés kerül kiépítésre, központi és kezelő egység elhelyezés részére előkészítéssel.
A lakások okosotthon előkészítéssel (Smart Home Ready) kerülnek kialakításra. A standard okosotthon előkészítés úgy kerül kialakításra, hogy lehetővé tegye lakóhelyiségenként 1-1 db mennyezeti lámpa és 1-1 db okos dugalj, valamint a mennyezeti hűtés-fűtés okosotthon rendszerbe történő későbbi integrálását.

* Az akcióban részt vevő meghatározott lakások akciós ára a kedvezményes időszakban a listaárhoz képest a Westside Garden esetében 0,1-5% engedményt, Spirit Residence esetében 0,1-9.6% engedményt, a Waterfront City III. ütem esetében 0,1-12.5% engedményt, a Waterfront City IV. ütem esetében 0,1-17,1% engedményt, a Szemesbay Resort és Silverbay Residence esetében 0,1-4.1% engedményt tartalmaz. Az akció a Spirit Residence, a Westside Garden, a Waterfront City III. ütem, a Waterfront City IV. ütem, a Szemesbay Resort, Silverbay Residence projekteken meghatározott lakásokra 2023. november 29. napjától visszavonásig érvényes. Az akció nem vonatkozik a fenti projektekben értékesítendő tárolókra és garázsbeállókra. A százalékban meghatározott kedvezményekhez képest a lakás árak 10 000 Ft-ra történő kerekítése okozhat eltérést. A változtatás jogát fenntartjuk.

3 Az UrbanRent Holding Zrt., a Biggeorge csoport tagja, egy éves bérleti szerződés megkötését vállalja fix havi bérleti díj fizetése mellett az ingatlan albetétesítése és a lakrész teljeskörű bebútorozását és felszerelését követően. A lakás biztosítási díját és építményadót a bérbeadónak kell megfizetnie, az ingatlan bérbeadásához kapcsolódó egyéb költségek (pl. közös költség (felújítási alap kivételével), fogyasztási díjak, takarítás, mosatás, hirdetés stb.) a bérbe vevőt terhelik.
Az Urbanrent Holding Zrt. igény esetén díj megfizetése ellenében vállalja az ingatlan bebútorozását.
Az Urbanrent Holding Zrt. fenntartja a változtatás jogát.

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.