Műszaki
paraméterek

Letöltés Pdf-ben

Közel a belvároshoz
Közel a belvároshoz
Jelentős értéknövekedési potenciál
Jelentős értéknövekedési potenciál
Kedvező fizetési ütemezés
Kedvező fizetési ütemezés
Megbízható fejlesztő
Megbízható fejlesztő
5% Áfa tartalom
5% Áfa tartalom
Környezettudatos megoldások
Környezettudatos megoldások
Teraszos lakások
Teraszos lakások
Smart Home előkészítés
Smart Home előkészítés
Belső kert
Belső kert

Általános leírás

A modern megjelenésű épület a XIII. kerület belvároshoz közeli megújuló negyedében, a Szabolcs utca és a Lőportár köz közötti telken a Szabolcs utca 22-24 szám alatt valósul meg. Az épület a felszín felett két épülettömegből áll, ami a két utca frontján helyezkedik el. A Szabolcs utcából és a Lőportár közből is nyílik bejárat a saját átriumos lépcsőházhoz. A két épület közötti belső udvarra szintén a földszinten lehet átjutni. A felszín alatt a két épülettömeget egy kétszintes garázs köti össze, ahonnan mind a két lépcsőház megközelíthető. Garázslehajtó a Szabolcs utcából nyílik. Mind a két homlokzaton a szabályozási tervvel összhangban árkád készül. Az épület földszintjén mindkét utcafronton kereskedelmi területek jönnek létre.

A lakások műszaki tartalma

Lakásbejárati ajtók
A lakásbejáratokra kitekintő optikával és többpontos biztonsági zárral ellátott, akusztikailag méretezett, Mabisz minősítéssel rendelkező ajtók kerülnek elhelyezésre.

Beltéri ajtók
A beltéri ajtók dekorfóliás vagy laminált felületű, furatolt forgácsbetétes vagy papírrács-betétes, teli ajtólapos, utólag szerelhető tokos kivitelűek.

Konyha
A lakások konyhabútorok, valamint konyhagépek nélkül kerülnek átadásra. A konyhai gépészeti és elektromos bekötések a vevői egyeztetés során átadásra kerülő, egyesített vevőkezelési alaprajzon látható standard elrendezéshez igazodva kerülnek kialakításra.

Burkolatok
A fürdőszobákban és a Wc-ben falicsempe burkolat készül, minden pozitív élre fém élvédő elhelyezésével. A konyhában, háztartási helyiségben nem készül falicsempe burkolat.
Az előszobák, konyhák, kamrák, fürdőszobák, WC-k, háztartási helyiségek, illetve egyes közlekedők kerámia padlólap burkolatúak. Az erkélyek burkolatai csúszásmentes fagyálló kerámia- vagy gress- vagy kőporcelánlap burkolatúak.
A lakószobák és a lakáson belüli egyes közlekedők laminált parketta burkolatúak.

Felületképzés
A lakásokban vakolás (falazott szerkezeteknél), glettelés (vasbeton szerkezeteknél és vakolaton) és fehér színű diszperziós falfestés készül, a fürdőszobákban vízálló kivitelben.

Vizes berendezések, szaniterek
Minden lakás fürdő (vagy terven jelölt egyéb, pl. háztartási) helyiségében mosógép, valamint a konyhákban mosogatógép részére a mosogató kombinált szelepén keresztül víz-, és szennyvíz oldali csatlakozás kerül kialakításra. A WC-k konzolos, rejtett tartályos kialakításúak, kétfokozatú nyomólappal. A lakások fürdőszobáiban padlóösszefolyók nem kerülnek kiépítésre.

Fűtés, hűtés
A lakásokon belül a nappaliban, étkezőben és a hálószobákban mennyezeti hűtési-fűtési rendszer készül. A fürdőszobákban a fűtést elektromos törölközőszárítós radiátor biztosítja. A lakás tájolása, vagy az üvegezett felületek magas aránya miatt bizonyos esetekben a hűtési vagy fűtési igények kielégítésére kiegészítő felületi hűtési-fűtési rendszer egyéb épületszerkezeti elemekben (fal, padló) is elhelyezésre, vagy kiegészítő hőleadó berendezés is beépítésre kerülhet, a hőtechnikai méretezés függvényében.
A hőmérséklet helyiség termosztátokkal szabályozható (nappali, hálószobák esetében).

Az épületben, és a lakásokban egyidejűleg kizárólag vagy fűtés, vagy hűtés szabályozására lesz lehetőség. A hűtési és fűtési üzemmódok közötti átváltás központilag történik. A mennyezeti fűtéssel nem rendelkező helyiségekben hűtési rendszer kialakítására nincs mód.

Légtechnika
A fürdőszobákban és Wc helyiségekbe falon kívüli légelszívó berendezések kerülnek. A konyhai szagelszívók részére a beépített szellőző csövekre a strangoknál biztosítunk csatlakozási lehetőséget. Háztartási helyiségek és kamra helyiségek esetén a beltéri ajtón keresztül, gravitációs úton oldott meg a szellőzési lehetőség.

Elektromosság
A lakásokban korszerű és formatervezett elektromos szerelvények kerülnek beépítésre. A lakások világító berendezései nem tartoznak a lakások alapfelszereltségébe.
Minden lakóhelyiségbe kerül egy-egy csillagpontosan szerelt TV csatlakozó és telefon/internet csatlakozó. A lakások lakásbejárati ajtójánál nyitásérzékelős, az erkéllyel rendelkező lakóhelyiségek esetében mozgásérzékelős riasztó rendszer részére védőcsövezés kerül kiépítésre, központi és kezelő egység elhelyezés részére előkészítéssel.
A lakások okosotthon előkészítéssel (Smart Home Ready) kerülnek kialakításra. A standard okosotthon előkészítés úgy kerül kialakításra, hogy lehetővé tegye lakóhelyiségenként 1-1 db mennyezeti lámpa és 1-1 db okos dugalj, valamint a mennyezeti hűtés-fűtés okosotthon rendszerbe történő későbbi integrálását.

* Az akcióban részt vevő meghatározott lakások akciós ára a kedvezményes időszakban a listaárhoz képest a Westside Garden esetében 0,1-5% engedményt, Spirit Residence esetében 0,1-9.6% engedményt, a Waterfront City III. ütem esetében 0,1-12.5% engedményt, a Waterfront City IV. ütem esetében 0,1-17,1% engedményt, a Szemesbay Resort és Silverbay Residence esetében 0,1-4.1% engedményt tartalmaz. Az akció a Spirit Residence, a Westside Garden, a Waterfront City III. ütem, a Waterfront City IV. ütem, a Szemesbay Resort, Silverbay Residence projekteken meghatározott lakásokra 2023. november 29. napjától visszavonásig érvényes. Az akció nem vonatkozik a fenti projektekben értékesítendő tárolókra és garázsbeállókra. A százalékban meghatározott kedvezményekhez képest a lakás árak 10 000 Ft-ra történő kerekítése okozhat eltérést. A változtatás jogát fenntartjuk.

2 A Promoció a Spirit Residence és a Westside Garden Projekteken azokra, az ingatlanokra vonatkozik, amelyek a Társasház alapító okiratban egy külön helyrajzi számon kerültek feltüntetésre, azonban az adott önálló rendeltetési egységen belül fizikailag kettő darab lakás került kialakításra.

3 Az UrbanRent Holding Zrt., a Biggeorge csoport tagja, egy éves bérleti szerződés megkötését vállalja fix havi bérleti díj fizetése mellett az ingatlan albetétesítése és a lakrész teljeskörű bebútorozását és felszerelését követően. A lakás biztosítási díját és építményadót a bérbeadónak kell megfizetnie, az ingatlan bérbeadásához kapcsolódó egyéb költségek (pl. közös költség (felújítási alap kivételével), fogyasztási díjak, takarítás, mosatás, hirdetés stb.) a bérbe vevőt terhelik.
Az Urbanrent Holding Zrt. igény esetén díj megfizetése ellenében vállalja az ingatlan bebútorozását.
Az Urbanrent Holding Zrt. fenntartja a változtatás jogát.

4 A megtakarítás mértéke az egy helyrajzi számon szereplő, de két különálló lakóegységet tartalmazó ingatlan ára és az azonos lakóparkban kettő külön helyrajzi számon szereplő, de azonos szobaszámú lakások ára közötti különbség alapján került feltüntetésre.

5 A Családi Otthonteremtési Kedvezmény egy vissza nem térítendő állami támogatás. A támogatás legfeljebb 10 millió Ft lehet, pontos összege a támogatás céljától, a lakás hasznos alapterületétől és a meglévő, illetve vállalt gyermekek számától függ. A CSOK támogatás az aktuálisan elérhető feltételekkel 2024.január 1-től kivezetésre került Budapesten. Részletkért keresse hitelügyintéző partnerünket a HC Központ Kft-nél.

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.