Műszaki
paraméterek

Letöltés Pdf-ben

Medence
Medence
Terasz minden lakáshoz
Terasz minden lakáshoz
Privát kertek
Privát kertek
Teremgarázs és felszíni beállók
Teremgarázs és felszíni beállók
Fan Coil és padlófűtés
Fan Coil és padlófűtés
Kiváló bérbeadhatóság
Kiváló bérbeadhatóság
Kedvező fizetési ütemezés
Kedvező fizetési ütemezés
Környezettudatos megoldások
Környezettudatos megoldások
Vízparti
Vízparti

Lakásbelső felszereletség

Standard kialakítás
A lakások belső kialakítását, úgymint burkolatok, szaniterek, csaptelepek, belső ajtók vásárlóink különböző, belsőépítészek által összehangolt anyagválasztékú és színvilágú berendezési kollekciókból választhatják ki. A ’Standard’ kategória részletezését jelen melléklet tartalmazza. (A listaár a ’Standard’ kategóriájú kialakítást tartalmazza.)

Melegburkolat
Általánosan I. oszt. laminált parketta, 7-8 mm vtg., 31-32 kopás állósággal. Eladó által megadott kollekcióból választható.

Hidegburkolat
I. oszt., 6-8 mm vtg., mázas kerámia vagy gres lapburkolat. Eladó által megadott kollekcióból választható.

Belső ajtók
Utólag szerelhető tokos, dekorfóliás vagy laminált felületű, furatolt faforgácslap vagy papírrács-betétes ajtólappal. Alueloxált modern vonalvezetésű, körcímkés ill. WC helyiségben WC-záras kilincs-rendszerrel. Eladó által megadott kollekcióból választható.

Csaptelepek
Hansgrohe, Grohe vagy ezzel egyenértékű gyártmányú egykaros csaptelep, mosdónál és kádnál automata leeresztővel, kádnál és zuhanynál zuhanyszettel (mely utóbbi felszerelés nélkül kerül átadásra).

Szaniterek
Fehér színű, I. oszt. porcelán vagy kerámia mosdókagyló (55 vagy 60 cm-es), illetve kézmosó (36 vagy 38 cm-es). Függesztett, mélyöblítésű, hátsókifolyású, fehér színű, I. oszt. porcelán vagy kerámia WC-csésze, műanyag fehér ülőkével. Geberit, Grohe vagy ezzel egyenértékű, rejtett WC tartály, kétfokozatú fehér nyomólappal. Fehér színű, I. oszt. acél kád, 170/70 cm (terven jelölt helyeken ettől eltérő) méretben, automata le és túlfolyóval, előfalazással. Fehér színű, I. oszt. acryl zuhanytálca, 80/80 cm vagy 90/90 cm méretben, lábbal, előfalazással vagy előlappal, kabinnal (alaprajzon szereplő helyeken).

Radiátorok
A fürdőszobákban elektromos bekötésű, I. oszt., szinterezett fehér törülköző szárítós radiátor kerül.

Elektromos szerelvények
Schneider vagy ezzel egyenértékű gyártmányú elektromos szerelvények.

* Az akcióban részt vevő meghatározott lakások akciós ára a kedvezményes időszakban a listaárhoz képest a Westside Garden esetében 5% engedményt, Spirit Residence esetében 3% engedményt, a Waterfront City III. ütem esetében 0% -16,15% engedményt Waterfront City IV. ütem esetében 0%-5,21% engedményt, a Szemesbay Resort és Silverbay Residence esetében 4.76% engedményt tartalmaz. Az akció a Spirit Residence, a Westside Garden, a Waterfront City III. ütem, a Szemesbay Resort, Silverbay Residence projekteken meghatározott lakásokra 2023. április 4. napjától visszavonásig érvényes. Az akció nem vonatkozik a fenti projektekben értékesítendő tárolókra és garázsbeállókra. A százalékban meghatározott kedvezményekhez képest a lakás árak 10 000 Ft-ra történő kerekítése okozhat eltérést. Részletes információkért keresse tanácsadóinkat.

5 A Családi Otthonteremtési Kedvezmény egy vissza nem térítendő állami támogatás. A támogatás legfeljebb 10 millió Ft lehet, pontos összege a támogatás céljától, a lakás hasznos alapterületétől és a meglévő, illetve vállalt gyermekek számától függ. A CSOK támogatás 2024. január 1-től kivezetésre kerül Budapesten. Részletkért keresse hitelügyintéző partnerünket a HC Központ Kft-nél.

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.