Műszaki
paraméterek

Letöltés Pdf-ben

Változatos alaprajzok
Változatos alaprajzok
Teraszos lakások
Teraszos lakások
Smart Home előkészítés
Smart Home előkészítés
Mennyezeti hűtés-fűtés
Mennyezeti hűtés-fűtés
Belső kert
Belső kert
2 szintes teremgarázs
2 szintes teremgarázs
Privát tárolók a lakószinten
Privát tárolók a lakószinten
Lift
Lift
Belsőépítészeti csomagválaszték
Belsőépítészeti csomagválaszték

Általános leírás

A Symbister tervezőiroda által tervezett épület zártsorú beépítésű. Az épülettömbben belső udvar helyezkedik el, amire a lakások többsége nyílik. A Likőr utca felé külön L alakú tömb helyezkedik el, amit a fő épülettömegtől egy kisebb udvar választ el. A földszinten a Mester utca felé eső oldalon étterem és kávézók helyezkednek el, a belső udvar felé irodahelyiségek és lakások kapnak helyet. A földszint feletti szinteken változó méretű lakások és tárolók kerülnek kialakításra. Az épületekhez tartozó mélygarázsban gépkocsi parkolók és tároló helyiségek épülnek.

A lakások műszaki tartalma

Lakásbejárati ajtók
A lakásbejáratokra kitekintő optikával és többpontos biztonsági zárral ellátott, akusztikailag méretezett, Mabisz minősítéssel rendelkező ajtók kerülnek elhelyezésre.

Beltéri ajtók
A beltéri ajtók dekorfóliás vagy laminált felületű, furatolt forgácsbetétes vagy papírrács-betétes, teli ajtólapos, utólag szerelhető tokos kivitelűek.

Konyha
A lakások konyhabútorok, valamint konyhagépek nélkül kerülnek átadásra. A konyhai gépészeti és elektromos bekötések a vevői egyeztetés során átadásra kerülő, egyesített vevőkezelési alaprajzon látható standard elrendezéshez igazodva kerülnek kialakításra.

Burkolatok
A fürdőszobákban és a Wc-ben falicsempe burkolat készül, minden pozitív élre fém élvédő elhelyezésével. A konyhában, háztartási helyiségben nem készül falicsempe burkolat.
Az előszobák, konyhák, kamrák, fürdőszobák, WC-k, háztartási helyiségek, illetve egyes közlekedők kerámia padlólap burkolatúak. Az erkélyek burkolatai csúszásmentes fagyálló kerámia- vagy gress- vagy kőporcelánlap burkolatúak.
A lakószobák és a lakáson belüli egyes közlekedők laminált parketta burkolatúak.

Felületképzés
A lakásokban vakolás (falazott szerkezeteknél), glettelés (vasbeton szerkezeteknél és vakolaton) és fehér színű diszperziós falfestés készül, a fürdőszobákban vízálló kivitelben.

Vizes berendezések, szaniterek
Minden lakás fürdő (vagy terven jelölt egyéb, pl. háztartási) helyiségében mosógép, valamint a konyhákban mosogatógép részére a mosogató kombinált szelepén keresztül víz-, és szennyvíz oldali csatlakozás kerül kialakításra. A WC-k konzolos, rejtett tartályos kialakításúak, kétfokozatú nyomólappal. A lakások fürdőszobáiban padlóösszefolyók nem kerülnek kiépítésre.

Fűtés, hűtés
A lakásokon belül a nappaliban, étkezőben és a hálószobákban mennyezeti hűtési-fűtési rendszer készül. A fürdőszobákban a fűtést elektromos törölközőszárítós radiátor biztosítja. A lakás tájolása, vagy az üvegezett felületek magas aránya miatt bizonyos esetekben a hűtési vagy fűtési igények kielégítésére kiegészítő felületi hűtési-fűtési rendszer egyéb épületszerkezeti elemekben (fal, padló) is elhelyezésre, vagy kiegészítő hőleadó berendezés is beépítésre kerülhet, a hőtechnikai méretezés függvényében.
A hőmérséklet helyiség termosztátokkal szabályozható (nappali, hálószobák esetében).

Az épületben, és a lakásokban egyidejűleg kizárólag vagy fűtés, vagy hűtés szabályozására lesz lehetőség. A hűtési és fűtési üzemmódok közötti átváltás központilag történik. A mennyezeti fűtéssel nem rendelkező helyiségekben hűtési rendszer kialakítására nincs mód.

Légtechnika
A fürdőszobákban és Wc helyiségekbe falon kívüli légelszívó berendezések kerülnek. A konyhai szagelszívók részére a beépített szellőző csövekre a strangoknál biztosítunk csatlakozási lehetőséget. Háztartási helyiségek és kamra helyiségek esetén a beltéri ajtón keresztül, gravitációs úton oldott meg a szellőzési lehetőség.

Elektromosság
A lakásokban korszerű és formatervezett elektromos szerelvények kerülnek beépítésre. A lakások világító berendezései nem tartoznak a lakások alapfelszereltségébe.
Minden lakóhelyiségbe kerül egy-egy csillagpontosan szerelt TV csatlakozó és telefon/internet csatlakozó. A lakások lakásbejárati ajtójánál nyitásérzékelős, az erkéllyel rendelkező lakóhelyiségek esetében mozgásérzékelős riasztó rendszer részére védőcsövezés kerül kiépítésre, központi és kezelő egység elhelyezés részére előkészítéssel.
A lakások okosotthon előkészítéssel (Smart Home Ready) kerülnek kialakításra. A standard okosotthon előkészítés úgy kerül kialakításra, hogy lehetővé tegye lakóhelyiségenként 1-1 db mennyezeti lámpa és 1-1 db okos dugalj, valamint a mennyezeti hűtés-fűtés okosotthon rendszerbe történő későbbi integrálását.

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.