Műszaki
paraméterek

Letöltés Pdf-ben

Medence
Medence
Terasz minden lakáshoz
Terasz minden lakáshoz
Privát kertek
Privát kertek
Teremgarázs és felszíni beállók
Teremgarázs és felszíni beállók
Fan Coil és padlófűtés
Fan Coil és padlófűtés
Kiváló bérbeadhatóság
Kiváló bérbeadhatóság
Kedvező fizetési ütemezés
Kedvező fizetési ütemezés
Környezettudatos megoldások
Környezettudatos megoldások
Vízparti
Vízparti

Általános leírás

A lakások belső kialakítását, úgymint burkolatok, kádak, zuhanyok, szaniterek, csaptelepek, belső ajtók vásárlóink különböző, belsőépítészek által összehangolt anyagválasztékú és színvilágú berendezési csoportokból választhatják ki. A ’Standard’ kategória részletezését lásd: 1. sz. mellékletben. (A listaár a ’Standard’ kategóriájú kialakítást tartalmazza.)

A lakások műszaki tartalma

A lakásokra általánosan érvényesek a következők:

Belmagasság
A lakások belmagassága (padlóburkolat felső síkja és a vasbeton födém alsó síkja közötti méret) jellemzően 2,70 méter ± 3 cm. Műszaki okokból kifolyólag egyes helyiségek csökkentett belmagassággal, álmennyezettel (minimálisan 2,40 méter belmagassággal) kerülhetnek kialakításra például a hűtő-fűtő rendszer beltéri egységeinek elhelyezése vagy egyéb műszaki szükségesség miatt.

Lakásbejárati ajtók
A lakásbejáratokra kitekintő optikával és többpontos biztonsági zárral ellátott, akusztikailag minősített, Mabisz minősítéssel rendelkező ajtók kerülnek elhelyezésre.

Beltéri ajtók
A beltéri ajtók 210 cm névleges magasságú, dekorfóliás vagy laminált felületű, furatolt forgácsbetétes, teli ajtólapos, utólag szerelhető tokos kivitelűek.

Burkolatok
A fürdőszobákban és a WC-ben 2,20 m/2,25 m magasságig I. oszt. falicsempe burkolat készül. Minden pozitív sarok élvédővel lezárásra kerül. A konyhában, háztartási helyiségben nem készül falicsempe burkolat. Az előszobák, konyhák, kamrák, fürdőszobák, WC-k, háztartási helyiségek, illetve egyes közlekedők I. oszt. kerámia padlólap burkolatúak. Az erkélyek burkolatai I. oszt. csúszásmentes fagyálló kerámia- vagy gres- vagy kőporcelánlap burkolatúak. A lakószobák és a lakáson belüli egyes közlekedők I. oszt. laminált parketta burkolatúak.

Felületképzés
A lakásokban vakolás (falazott szerkezeteknél), glettelés (vasbeton szerkezeteknél és vakolaton) és fehér színű diszperziós falfestés készül, a fürdőszobákban vízálló kivitelben.

Konyha
A lakások konyhabútorok, valamint konyhagépek nélkül kerülnek átadásra. A konyhai gépészeti és elektromos bekötések a vevői egyeztetés során átadásra kerülő, egyesített vevőkezelési alaprajzon látható standard elrendezéshez igazodva kerülnek kialakításra.

Vizes berendezések, szaniterek
Minden lakás fürdő (vagy terven jelölt egyéb, pl. háztartási) helyiségében mosógép, valamint a konyhákban mosogatógép részére a mosogató kombinált szelepén keresztül víz-, és szennyvíz oldali csatlakozás kerül kialakításra. A WC-k konzolos, rejtett tartályos kialakításúak, kétfokozatú nyomólappal. A lakások fürdőszobáiban padlóösszefolyók nem kerülnek kiépítésre.

Fűtés, hűtés
A lakásokon belül a nappaliban és a hálószobákban padlófűtés, valamint fan-coil rendszerű hűtés-fűtés készül. A hidegburkolatos helyiségek (fürdőszobák, konyha, előtér) padlófűtéssel ellátottak. A fürdőszobákban törölközőszárítós radiátor készül, egyéb belső helyiségekben fűtés nem kerül kiépítésre. A lakás tájolása, vagy az üvegezett felületek magas aránya miatt bizonyos esetekben a hűtési vagy fűtési igények kielégítésére kiegészítő felületi hűtési-fűtési rendszer egyéb épületszerkezeti elemekben (fal, padló) is elhelyezésre, vagy kiegészítő hőleadó berendezés is beépítésre kerülhet, a hőtechnikai méretezés függvényében. A hőmérséklet helyiség termosztátokkal szabályozható

A fűtési rendszer téli méretezési belső hőmérséklete: lakószobák, konyhák +22 °C fok, fürdőszobák +25 °C fok, előterek és közlekedők +18-20 °C fok.

A hűtési rendszer nyári méretezési belső hőmérséklete: a hűtött helységekre vonatkozóan +25±2 °C fok, a külső hőmérsékletnél maximum 8 fokkal alacsonyabb.

A hűtési rendszer teljesítményének meghatározása a külső árnyékolók egyidejű használata mellett került meghatározásra. A lakások hatásos és gazdaságos hűtése közvetlen napsugárzásnak kitett helyiségekben kizárólag külső árnyékolók használata mellett biztosítható. Az épületben, és a lakásokban egyidejűleg kizárólag vagy fűtés, vagy hűtés szabályozására lesz lehetőség. A hűtési és fűtési üzemmódok közötti átváltás központilag történik.

Légtechnika
Falon kívüli légelszívó berendezések kerülnek a fürdő és WC helyiségekbe. Működtetésük páraérzékelővel, vagy a világítási kapcsolóról vezérelt egyedi, vagy késleltetett üzemű elszívással történik. A konyhai szagelszívók részére a beépített szellőző csövekre a strangoknál biztosítunk csatlakozási lehetőséget. A konyhai szagelszívást a Vevő által beépítésre kerülő lakossági használatra alkalmas szagelszívó berendezés ventilátora hivatott biztosítani. Kamra helyiségek esetén a beltéri ajtón keresztül, gravitációs úton oldott meg a szellőzési lehetőség.

Elektromosság
Az egy- és kétszobás lakások 1x32 A, a három szobás lakások 1x40 A, a háromnál több szobás lakások 3x20 A elektromos kapacitással rendelkeznek. A lakásokban korszerű és formatervezett elektromos szerelvények kerülnek beépítésre. Minden hálószobában 4 db, nappaliban 6 db, konyhában 8 db (melyből 1 db az elektromos tűzhely részére kialakított kiállás), étkezőben 1 db, fürdőszobákban 2 db általános célú és 1 db mosógép részére, előtérben és közlekedőben 1 db, továbbá erkély esetén 1 db kültéri 230 V-os konnektor kerül elhelyezésre. Helyiségenként 1-1 db mennyezeti lámpahely kerül kialakításra, valamint a fürdőszobákban tükörvilágítás, illetve a konyhákban pultvilágítás részére kiállás is készül. A lakások világító berendezései nem tartoznak a lakások alapfelszereltségébe. Minden nappali és háló helyiségbe kerül egy-egy csillagpontosan szerelt informatikai aljzat (2 db RJ45 csatlakozóval CAT6 vezetékezéssel). A lakások lakásbejárati ajtójánál nyitásérzékelős, az erkéllyel rendelkező lakóhelyiségek esetében mozgásérzékelős riasztó rendszer részére védőcsövezés kerül kiépítésre (vezetékezés nélkül), központi és kezelő egység elhelyezés részére előkészítéssel.

* Az akcióban részt vevő meghatározott lakások akciós ára a kedvezményes időszakban a listaárhoz képest a Westside Garden esetében 0,1-5% engedményt, Spirit Residence esetében 0,1-9.6% engedményt, a Waterfront City III. ütem esetében 0,1-12.5% engedményt, a Waterfront City IV. ütem esetében 0,1-17,1% engedményt, a Szemesbay Resort és Silverbay Residence esetében 0,1-4.1% engedményt tartalmaz. Az akció a Spirit Residence, a Westside Garden, a Waterfront City III. ütem, a Waterfront City IV. ütem, a Szemesbay Resort, Silverbay Residence projekteken meghatározott lakásokra 2023. november 29. napjától visszavonásig érvényes. Az akció nem vonatkozik a fenti projektekben értékesítendő tárolókra és garázsbeállókra. A százalékban meghatározott kedvezményekhez képest a lakás árak 10 000 Ft-ra történő kerekítése okozhat eltérést. A változtatás jogát fenntartjuk.

6 Az „Ajándék gépesített konyha” ajánlat a Szemesbay Resort és Silverbay Residence projektekben azokra a nappali + 2, illetve nappali + 3 szobás lakásokra érvényesíthető, amelyekre az akció időtartama alatt új regisztrációs szerződés és az alapján adásvételi elő- vagy végszerződés jön létre az eladó és a vevő között és amelyek vonatkozásában a Szemesbay Resort-ban és a Silverbay Residence-ben legalább a bruttó vételár 25%-nak megfelelő mértékű foglaló és vételárelőleg az adott eladóval kötött szerződésben rögzített bankszámlaszámra teljesítésre kerül a vevő által. Az akciós ajánlat 2024. június 7-től a visszavonásig érvényes. A gépesített konyhákat alsó és felső konyhaszekrényekkel, kerámia főzőlappal, elektromos sütővel, elszívóval szereljük fel. A változtatás jogát fenntartjuk.

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.