Hírek

Vedd igénybe a 2022-ben biztosított állami támogatásokat új lakásodhoz

Sajtóközlemény
2022.04.29.

Családi Otthonteremtési Kedvezmény másnéven CSOK: Ezt a kedvezmény már 1 gyermek után is igényelhető, amelynek összege 600.000 Ft, 2 gyermek után 2.600.000 Ft és 3 gyermek esetén 10.000.000 Ft igényelhető.

Amennyiben CSOK segítségével vásároljuk meg új lakásunkat nem kell vagyonszerzési illetéket fizetnünk, mely az ingatlan értékének xxx%-a.

A CSOK-hoz kapcsolódik még az ÁFA visszatérítés is, melyben a legfeljebb 150 m2 alapterületű ingatlanok esetében az 5% ÁFA visszaigényelhető.

A Zöld Otthon Programban keretében legfeljebb 70 millió forint igényelhető, maximum 25 évre, legfeljebb fix 2,5%-os kamattal. Feltétele, hogy legalább BB energiahatékonyságú besorolású legyen az ingatlan.

További hírek

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.