Hírek

Megújuló energiával foglalkozó közös vállalatot alapított a Biggeorge Holding

Sajtóközlemény
2023.01.12.

A megújuló energiaforrások használata elengedhetetlen a fenntartható fejlődéshez.

A mindennapjaink során tapasztaljuk, hogy a megújuló energiaforrások használata egyre nagyobb szerepet kap mind a fogyasztók, mind a vállalatok életében, hiszen a világ energiaigénye folyamatosan nő, így a megújuló energiaforrások iránti elkötelezettség kulcsfontosságú szerepet tölt be a klíma-, és környezetvédelem elősegítésében.
 
A Biggeorge Holding cégcsoport számára a fenntarthatóság kiemelt fontosságú, ezért új vállalatot alapított az Energy Independence Kft.-vel közösen, 8G Energy néven, mely a megújuló energiák hasznosításával foglalkozik.
 
A 8G Energy küldetése, hogy tevékenységével elősegítse a zöld átállást és tevőlegesen részt vegyen a klímaváltozás megállításában.

A cégről és szolgáltatásairól bővebb információ elérhető sajtóközleményünkben: https://bit.ly/8genergy_

További hírek

A projektek egyedi átadási időpontjait és az átadáshoz kapcsolódó feltételeket, továbbá az egyéb szerződési feltételeket az adásvételi szerződés tartalmazza, kérjük érdeklődjön a részletekért.

A honlap teljes tartalma, beleértve annak valamennyi szöveges, képi, illetve grafikai eleme a BN Zrt. tulajdonát képezi, annak felhasználása csak a BN Zrt. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változtatás (különösen az árváltoztatás) jogát fenntartjuk.

Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Kiválasztott lakások
Kérjen ajánlatot több lakásra.
Jelölje meg ezeket a gombbal.