Lakóprojekt Akvizíciós Vezető

Lakóprojekt akvizíciós vezető

Az Otthon Centrum Solutions Kft. a Biggeorge Holding cégcsoport tagjaként új lakóprojektek értékesítésével, nagyértékű befektetési, fejlesztési és kereskedelmi ingatlanok értékesítésével, ingatlan üzleti tanácsadásával és értékbecsléssel foglalkozik.
A céget folyamatosan bővülő portfólió, egyénre szabott, magas színvonalú, professzionális ügyfél kiszolgálás jellemzi. Új munkatársat keresünk Lakóprojekt akvizíciós vezető munkakörbe.

Olyan munkatársat keresünk, aki felkeresi a lakóprojektek fejlesztőit és meggyőzően képes képviselni 15 éves tapasztalatainkat, szolgáltatásainkat, elemzés, fejlesztési telekvásárlás, projektmenedzsment és új lakás értékesítés területeken egyaránt. Mindehhez magáénak tudhatja professzionális csapatunk és széleskörű adatbázisunk támogatását.

Az ideális jelölt naprakész az aktuális ingatlanpiaci kérdésekben, a piaci szereplőkkel tisztában van és már van tapasztalata új lakóingatlan értékesítésben. Határozott és megnyerő a fellépése, magabiztosan mozog a befektetők és fejlesztők körében és motiválja a nagyértékű ügyletek megvalósítása.

Olyan munkatársat szeretnénk, aki számára fontos értékkel bír, hogy magas szintű szakmai elvárásoknak felel meg, értékeli, hogy egy kiváló szakmai csapat tagja lehet és kitartó munkájáért cserébe felfelé ívelő karrierútra számíthat. Pályázatát kiemelt gondossággal, bizalmasan kezeljük. Fényképes pályázati anyagát a pozíció megjelölésével az alábbi űrlap kitöltésével juttathatja el hozzánk.