Ingatlanfejlesztési projektvezető

Pozíció:

Előkészítő mérnök – részmunkaidőben

Építész-/építőmérnök szakra jársz és egyetem mellett kamatoztatnád a tudásod? Inkább a szakterületeden gyűjtenél tapasztalatot, mint máshol? Ha szeretnél gyönyörű, budapesti ingatlanok fejlesztésében részt venni, a Biggeorge Holding a tökéletes választás a számodra!

Mind ingatlanfejlesztői, mind kivitelezői oldalra keresünk Előkészítő mérnök munkakörbe új, akár jelenleg is egyetemista munkatársat heti 20 órában.

A feladatkör nagyon változatos: tapasztalatot gyűjthetsz a költségtervek készítésében, műszaki tervek ellenőrzésében, a kollégákat támogatva pedig testközelből is megismerkedhetsz épülő lakásainkkal.

Akire nekünk szükségünk van: egy olyan talpraesett, fejlődni vágyó új munkatárs, aki szeretné a gyakorlatban is alkalmazni az egyetemen megszerzett tudását.

Amit mi biztosítani tudunk: sikeres, budapesti projektekben való részvétel egy profi csapattal, akik szakmai tudásukkal támogatnak és segítenek elindulni az ingatlanfejlesztés világában.

Pályázatod kiemelt gondossággal, bizalmasan kezeljük. Fényképes pályázati anyagod a pozíció megjelölésével az alábbi űrlap kitöltésével juttathatod el hozzánk.

Jelentkezés