Otthon Centrum

Az Otthon Centrum 2000. évi alapítása óta a magyarországi lakóingatlan piac egyik vezető szereplőjévé vált és meghatározó szerepét azóta is őrzi. A cég, a fő profilját jelentő ingatlanközvetítésen túl, sokéves tapasztalattal rendelkezik hitelközvetítés, befektetési- és ingatlanfejlesztési tanácsadás terén.

Az Otthon Centrum már a 2000-es évek elején elindult, az állami kamattámogatás fűtötte lakáspiaci boom idején tapasztalatával, szaktudásával sikeresen szolgálta az eladókat, a vásárlókat, a befektetési szándékkal piacra lépőket, és nem utolsó sorban a piacon működő ingatlanfejlesztőket. Az akkor szerzett tapasztalatokat a mai napig sikerrel kamatoztatja ügyfelei érdekében.

A megváltozott gazdasági és finanszírozási környezet új kihívások elé állították az egész ingatlanpiacot. A piaci szereplők információéhsége kézzelfogható, kezdve az egyszeri lakásvásárlást lebonyolító háztartásoktól, a piaci viszonyokat kihasználó befektetőkön keresztül az ingatlanfejlesztőkig. Az eladói oldalon a legmagasabb, de egyben még piacképes ár kialakítása, a megfelelő hirdetési stratégia kialakítása jelent kihívást, amihez egy egyszeri adásvétel során megszerezhető tapasztalatok nem elegendőek. A vevői oldalon az elérhető alku mértékének megállapításának, az anyagi szempontoknak és életminőségbeli elvárásoknak leginkább megfelelő otthon megtalálásának nehézsége erősíti egyre inkább az ingatlanközvetítői szolgáltatások létjogosultságát. A befektetési stratégia kialakítása, a megfelelő befektetési portfolió összeállítása szintén komoly kihívás, amihez részletes piaci információkra és tapasztalatra van szükség. A lakóingatlan fejlesztések megnövekedett kockázata pedig alapos piacelemzést, a kereslet és kínálat viszonyait pontosan felmérő tanulmányokat követel meg.

Országos hálózatunkban felgyülemlett évtizedes értékesítési tapasztalatunkat a legfrissebb piaci tendenciák pontos ismeretével és nyomon követésével állítjuk ügyfeleink szolgálatába. Ügyfeleink számára teljes körű szolgáltatást nyújtunk, legyen szó akár a megfelelő ingatlan megtalálásáról, az egyszeri adásvételhez szükséges finanszírozás megszerzéséről, az ingatlantulajdonosok számára a legjobb áron történő értékesítésről, befektetési tanácsadásról, vagy ingatlanfejlesztési projektekhez szükséges piacelemzésről, vagy értékesítési szolgáltatásokról.

Tevékenységünk sikerét és magas szakmai színvonalát nem csak az évek során kiszolgált sok tízezer ügyfelünk elégedettsége, valamint a legnagyobb közvetítői megbízásállomány, hanem számos szakmai elismerés is bizonyítja. Országos hálózatunk működése alatt nyolcszor nyerte el a MAISZ Év Ingatlanforgalmazó díjat, továbbá az Innováció az ingatlanközvetítésben díj és az Év Franchise-hálózata díj tulajdonosai vagyunk. Az Otthon Centrum 8 éve folyamatosan megkapja a Superbrands címet, illetve 2010-től szintén minden évben a Magyar Brands címet is.  2014-ben komoly nemzetközi elismerésben részesültünk, amikor a Magyar Franchise Szövetség első alkalommal delegált hazai résztvevőt a „Best Franchisee of the World” versenyre, ahol az Otthon Centrum Franchise Partnere, Sánta László II. helyezést ért el 200 induló között.

kosztolanczy-gyorgy-s

Kosztolánczy György
OC vezérigazgató

kuhne-kata-s

Kühne Kata
OC ügyvezető igazgató

toth-csaba-s

Tóth Csaba
Otthon Centrum értékesítési igazgató

Bánfalvi László

Bánfalvi László
HC Központ ügyvezető igazgató

vincze-edit-s

Vincze Edit
OC ügyvezető igazgató

Kapcsolat

1023 Budapest Lajos u. 28-32.

www.oc.hu

ugyfelszolgalat@oc.hu

Kapcsolat

Az alábbi form kitöltésével küldjön nekünk üzenetet
Error: Please check your entries!