Sasad Liget

MEGLÁTOD ÉS MEGSZERETED

A cég nagyszabású, több ütemben megvalósuló lakófejlesztést indított a XI. kerületi Beregszász úton. A Sasad Liget projekt keretében a korábbi laktanya területének rehabilitációjával többfázisú, vegyes funkciójú fejlesztésként elsősorban lakások, kisebb mértékben pedig irodák és kereskedelmi egységek épülnek. A Sasad Ligetben az eddig megvalósult két lakó ütem (összesen több mint 500 lakás) mellett további három lakó ütem (összesen mintegy 700 lakás), valamint egy iroda- és kereskedelmi vegyes funkciót magában foglaló épület (mintegy 14.000 nm bérbe adható terület) valósítható meg.

A természet a beruházás szerves részét képezi: a lakó területnek mindössze 25%-a kerül beépítésre, míg a fennmaradó zöldterületet parkok, előkertek, pihenők, valamint az épületegyüttesek közé és a környező utcákba telepített fasorok töltik ki.

 

 

k103

A Sasad Liget új lakói egyszerre élvezhetik a belváros közelségét illetve zaj és forgalom hiányát. A környéken minden elérhető, ami a kényelmes városi élethez szükséges: bank, élelmiszerüzlet, gyógyszertár, iskola, szupermarket, posta.

A belváros autóval mindössze pár perc, s az Etele téri metróállomás is közel található. A negyedik metróvonal (M4) végállomása is folyamatosan fejlődik: a területet hamarosan konferenciaközpontok, iroda- és üzletházak övezik majd.

Kapcsolat

Az alábbi form kitöltésével küldjön nekünk üzenetet
Error: Please check your entries!