Emerald Residence

Álomotthon luxuskivitelben az V. kerületi Szervita téren
ÁLOMOTTHON LUXUSKIVITELBEN AZ V. KERÜLETI SZERVITA TÉREN

Az Emerald Residence Budapest szívében, az V. kerületi Petőfi Sándor utcában épülő lakóház és boutique hotel. A lakástulajdonosok így a hotel nyújtotta szolgáltatásokat is élvezhetik, mint a 24 órás recepció, reggeli a hotelből, takarítás, mosoda és valet parking. A megújuló Szervita téren, a Szent Anna-templom közvetlen szomszédságában elhelyezkedő épület nemcsak egyedülálló lokációt biztosít, hanem építészetileg, anyaghasználatában és szolgáltatásait tekintve is a magyar piacon eddig nem létező kategóriát teremt, a „Landmark” lakásfejlesztések kategóriáját.
Az Emerald Residence otthonai időtlen stílust képviselnek értékálló minőségben, Európa egyik legszebb fővárosában. A lakásokon kívül kereskedelmi egységek – üzlethelyiségek – is kialakításra kerülnek a földszinten és az 1. emeleten. Az épület 2-5 szintjén általános lakószintek, a felső 3 szinten teraszos lakások lesznek elérhetők.

Az épület egykor a Belvárosi Távbeszélő Központnak adott helyet, amely a Szent Anna templomhoz épített Szervita kolostor helyére épült az 1970-es években. A koncepció egyik fontos alapgondolata, hogy a beruházás építészeti eszközökkel idézze fel a két épület történelmi kapcsolatát, a Szervita téri homlokzaton megjelenő üvegfal által. Az épület elkészültével megújul a templom környezete és jó hír, hogy az épületegyüttes mind a Szervita tér, mind a Városház utca felől megnyílik majd a járókelők számára a belső passzázs révén, lehetővé téve a Szent Anna templom körbejárhatóságát.

A lakóház mindezek mellett autóval vagy gyalogosan szintén kiválóan megközelíthető: mindössze két perc sétával elérhető Deák tér, a főváros három metróvonalának, valamint számos busz- és villamosjáratnak a centruma, valamint 10 perces távolságban található a Parlamenttől, Operaháztól vagy éppen a Bazilikától.

Az Emerald Residence több, mint lakóépület: egy újonnan épülő, exkluzív boutique hotellel együtt megvalósuló komplexum, így szélesebb körű szolgáltatások gondoskodnak az itt lakók kényelméről:

Szállodai, éttermi kiszolgálás
Üzletek és vendéglátó egységek a földszinten és az első emeleten
24 órás recepció
Reggeli a hotelből
Mosoda
Takarítás
Valet Parking

Az Emerald Residence olyan beruházás, mely a maga nemében páratlan: mind a lokáció, mind a kivitelezési minőség tekintetében. Olyan exkluzív kategóriát teremt a fővárosi és főként a belvárosi piacon, amely a legigényesebb közönség igényeit is képes kielégíteni. Nemcsak hazai hanem Európából és a tengerentúlról is jelentős az érdeklődés a beruházás iránt, ami a Financial Times érdeklődését is felkeltette.

Az egyedülálló belsőépítészeti megoldások, a kiterjedt szállodai szolgáltatások, valamint az egyedülálló lokáció különböztetik meg a projektet minden egyéb eddigi fejlesztéstől. Az épület elkészültével, nemcsak a templom környezete, hanem a Szervita tér is megújul. A kávézókkal, üzletekkel díszített belső passzázs lehetővé teszi a templom körbejárhatóságát, ezzel élményt adva a járókelők, látogatók számára.
Építészeti koncepció szintén figyelemre méltó: az elsődleges szempont a tervezés során az volt, hogy a tér harmonikus beépítése ne sérüljön, mindezt időtálló és harmonikus építészeti megoldásokkal kivitelezve. A koncepció tiszteletben tartja a templom elsőbbségét, építkezik a múlt örökségére és a két épület közötti üvegfallal azt üzeni, hogy a régi és az új, a múlt és a jövő harmonikusan összekapcsolódik.

Kapcsolat

AZ ALÁBBI ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL KÜLDJÖN NEKÜNK ÜZENETET