Dagály Residence

Új otthonok a XIII. Dagály utcában!

A környékről

A XIII. kerület frekventált részén, a Dagály utca és Karikás Frigyes utca sarkán épül meg a Biggeorge Property Zrt. által fejlesztett Dagály Residence társasház.

A Dagály Residence remek közlekedési és infrastruktúrális adottságainak köszönhetően könnyen megközelíthető és élhető életteret biztosít lakói számára. Elhelyezkedése ideális, az utcát nem zavarja a Váci úti forgalom, azonban a Forgách utcai metrómegálló karnyújtásnyira található, az Árpád híd pedig 5 perc sétával megközelíthető.

 

1660_biggeorge_dagaly_0007

Az épület

A Dagály Residence lakásainak célja, a szerethető, emberközeli milliő megteremtése. Tervezéskor nagy hangsúlyt fektettünk a fiatalos, könnyed, kényelmes belsőre, amely illeszkedik a környéken lévő épületek stílusához. Elegáns, világos színek, hatalmas üvegfelülettel tökéletes harmóniában hívogatják a leendő lakókat.

Műszaki tartalom

A korábban épített lakóparkjaink tapasztalatai és vásárlóink visszajelzései alapján tervezzük meg Önnek a Dagály Residence apartmanjait.

Lakásainkat kulcsrakészen, gépesítetten (főzőlap, sütő, szagelszívó) konyhabútorral adjuk át. Magas minőségű szaniterjeink biztosítják az otthonok időtállóságát.

Ügyfeleink személyre szabhatják saját otthonuk belső színvilágát és hangulatát. Spanyol és olasz egyedi kerámialapok széles választékával várjuk Önöket.

1660_biggeorge_dagaly_0003-1

Kapcsolat

Az alábbi form kitöltésével küldjön nekünk üzenetet
Error: Please check your entries!