Broadway Residence

Nyugalom a város szívében!

A City Collection portfólióba tartozó Broadway Residence Budapest szívében, a VII. kerületi Csányi utcában hívogatja mindazokat, akik számára a stílus és a minőség az ingatlan és a környezet tekintetében egyaránt fontos. A terület a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő részén található, ahol a történelem és az innováció találkozása valóban különleges, semmi máshoz nem hasonlítható hangulatot kölcsönöz a városrésznek.

csanyi_utcai_0040000

A hat szintes, lifttel felszerelt társasházban 57 lakás kerül átadásra. A lakások 28 és 77 nm között lesznek elérhetőek. A belvárosi parkolást segítik a lakásokhoz kialakított gépkocsi beállók, melyek az alsó szinten lévő parkolóházban kerültek megépítésre.

A Broadway Residenctől karnyújtásnyira található az Opera és a belvárosi színházak, a fontosabb múzeumok, a Pesti Broadway igényes mulatói, a Liszt Ferenc tér elegáns vendéglői, a külföldiek körében rendkívül népszerű Gozsdu Udvar, a nemzetközi hírű romkocsmák, az új zenés szórakozóhelyek, a modern éttermek és a hagyományos, házias kifőzdék, a Körúton pedig gyorséttermek széles választéka.

csanyi-1-2_broadway

Kapcsolat

Az alábbi form kitöltésével küldjön nekünk üzenetet
Error: Please check your entries!