Karrier

Nyitott az új tapasztalatokra?

Tudjuk, hogy cégünk töretlen fejlődésének és az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálásának egyik legfontosabb kulcsa emberi erőforrásaink hatékonysága. Jelenlegi és jövőbeni sikereink munkatársaink szaktudásán, ügyfélközpontú napi munkáján és pozitív emberi együttműködésén alapszik.

Munkatársainknak versenyképes, teljesítmény-arányos jövedelmet, naprakész szakmai ismereteket, a folyamatos fejlődés lehetőségét és egy piacvezető vállalat stabilitását biztosítjuk. Amennyiben szívesen megismerkedne a vállalatunk által kínált lehetőségekkel, kérjük tekintse meg aktuális álláshirdetéseinket és jelentkezzen a megadott e-mail címekre.

Várjuk Önt, ha egy sikeres csapat aktív tagjaként kész a Biggeorge cégcsoport által nyújtott ismereteket befogadni, s azokat Ügyfeleink javára kamatoztatni.

Várjuk, ha értékeli a professzionális háttértámogatást, infrastruktúrát, ha nyitott új tapasztalatokra, és az ügyfelek igényeinek megismerése, azok legteljesebb kiszolgálása munkájában prioritást élvez.

bgh-aktualitasok-1

Ingatlantanácsadó (Otthon Centrum)
Bővebben
Hiteltanácsadó (Otthon Centrum)
Bővebben
Irodavezető (Otthon Centrum)
Bővebben
Aszisztens (Otthon Centrum)
Bővebben

 

Egyéb pályázatok

Tehetséges leendő kollégák jelentkezését továbbra is várjuk a több mint 100 franchise partnerrel rendelkező Otthon Centrumhoz

Otthon Centrum karrier

 

Kapcsolat

Az alábbi form kitöltésével küldjön nekünk üzenetet
Error: Please check your entries!