Karrier

Karrier

Nyitott az új tapasztalatokra?

Tudjuk, hogy cégünk töretlen fejlődésének és az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálásának egyik legfontosabb kulcsa emberi erőforrásaink hatékonysága.

Jelenlegi és jövőbeni sikereink munkatársaink szaktudásán, ügyfélközpontú napi munkáján és pozitív emberi együttműködésén alapszik.
Munkatársainknak versenyképes, teljesítmény-arányos jövedelmet, naprakész szakmai ismereteket, a folyamatos fejlődés lehetőségét és egy piacvezető vállalat stabilitását biztosítjuk.

Amennyiben szívesen megismerkedne a vállalatunk által kínált lehetőségekkel, kérjük tekintse meg aktuális álláshirdetéseinket és jelentkezzen a megadott e-mail címekre.

Várjuk, ha értékeli a professzionális háttértámogatást, infrastruktúrát, ha nyitott új tapasztalatokra, és az ügyfelek igényeinek megismerése, azok legteljesebb kiszolgálása munkájában prioritást élvez.

 

KIEMELT ÁLLÁSAJÁNLATAINK

Pozíció:
Kontrolling asszisztens
Cégcsoport:

A Biggeorge Holding, a magyar ingatlan szektor meghatározó cégcsoportja, sokéves tapasztalattal az ingatlanfejlesztés, ingatlanközvetítés, pénzügyi közvetítés, tanácsadás területén. A cégcsoport központjába keresünk új munkatársat kontrolling asszisztens munkakörbe. Olyan munkatársat várunk csapatunkba, aki még szakmai tapasztalatokat szeretne gyűjteni, de már nem teljesen kezdő. Aki tudatosan építi szakmai felkészültségét, szívesen tanul, igényes a munkájára.

 Főbb feladatok:
  • Adatállományok frissítése, lekérdezése, kiküldése
  • Részvétel a havi kontrolling jelentése előkészítésében
  • Részvétel az éves tervek előkészítésében
  • Egyéb adminisztrációs feladatok

.

 Bővebben

Pozíció:
Junior Ingatlan-értékbecslő
Cégcsoport:

Az Otthon Centrum Solutions Kft. a Biggeorge Holding és az Otthon Centrum Cégcsoport tagja, Junior Ingatlan-értékbecslő munkakörbe keres új munkatársat.

 Feladat:

Ha igazán érdekel az ingatlan-értékbecslő szakma, lehetőséget kapsz, hogy kezdő értékbecslőként profi támogatással szerezz tapasztalatot, a piacvezető cégcsoportnál.

 Bővebben

Pozíció:
Magasépítési műszaki ellenőr

Nagy szakmai múlttal rendelkező cégcsoport ingatlanfejlesztéssel foglalkozó vállalkozása, a Biggeorge Property Zrt. keres induló projektjeihez új munkatársat Magasépítési műszaki ellenőr munkakörbe. Számos induló projektünkben feladatot ajánlunk vezető műszaki ellenőr és beosztott műszaki ellenőr pozícióban is.

Feladat:

A Biggeorge Property Zrt jelentős budapesti lakás, iroda és szálloda fejlesztéseket valósít meg. Projektjeink sikeressége mögött felkészült, magas szakmai színvonalú csapatmunkája áll.
Magasépítési műszaki ellenőr munkatársainkat a projektek megvalósításában kiemelt kulcsszereplőnek tekintjük. Tevékenységéről beszámolási kötelezettséggel a vezető műszaki ellenőrnek / műszaki vezérigazgatónak tartozik.

Bővebben

Egyéb pályázatok

Tehetséges leendő kollégák jelentkezését továbbra is várjuk a több mint 100 franchise partnerrel rendelkező Otthon Centrumhoz.

Otthon Centrum Karrier

 

Kapcsolat

Az alábbi form kitöltésével küldjön nekünk üzenetet
Error: Please check your entries!