Aktualitások

Tervezett projektek

Örömmel számolunk be arról, hogy a Biggeorge Holding idén ünnepli 25. születésnapját.

Büszkék vagyunk arra, hogy innovatív megoldásokkal, értékteremtéssel és az ügyfelek iránti magas fokú elkötelezettséggel eljuthattunk idáig.

Ügyfeleink megtisztelő és támogató bizalma nélkül ez nem jöhetett volna létre. Köszönjük!

Sasad Liget
Meglátod és Megszereted!

v1032

Elindult a Sasad Liget 5. ütemének értékesítése!
A Sasad Liget 3. ütem építése folyamatban van, míg a 4. ütem lakásai már majdnem mind gazdára találtak.
A kiváló infrastruktúrájú, személyre szabott lakások a Sas-hegy lábánál,  a XI. kerületben a Beregszász úton helyezkednek el. További részletekért látogasson el a www.sasadliget.hu weboldalra.

 

Bővebben

Dagály Residence
Új otthonok a XIII. Dagály utcában!

Tervtanacs2_2a

A XIII. kerület frekventált részén, a Dagály utca és Karikás Frigyes utca sarkán épül meg a  Dagály Residence társasház, melynek értékesítése már elindult! A Dagály Residence lakásainak célja, a szerethető, emberközeli milliő megteremtése. Tervezéskor nagy hangsúlyt fektettünk a fiatalos, könnyed, kényelmes belsőre, amely illeszkedik a környéken lévő épületek stílusához. Elegáns, világos színek, hatalmas üvegfelülettel tökéletes harmóniában hívogatják a leendő lakókat.

Bővebben

Elsiabeth Residence
Otthon és befektetés a belváros szívében!

001c1

Budapest történelmi negyedében, mindössze 250m-re a Gozsdu udvartól és 50m-re a turisták által oly kedvelt Kazinczy utcától épül majd meg ez a modern, befektetési célokra is tervezett társasház, mely a Dob utca 34-36-ban található. A környék különleges imázsához egyformán járul hozzá a történelmi hangulat és a romkocsmák trendi, fiatalos világa.

Bővebben

Broadway Residence
Nyugalom a város szívében!

bgh-aktualitasok-broadway

A Broadway Residence Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő részében, a VII. kerületben lévő Csányi utcában, minőségi alapanyagokból kialakított modern lakókörnyezetet kínál, az épület földszintjén utcafronti üzlethelységek kerülnek kialakításra. A projekt minden lakása elkelt!

Bővebben

Otthon Centrum
A legszélesebb ingatlankínálat a piacon!

bgh-aktualis-oc

A saját márka erősítése valamint piacrészesedésünk növelése céljából az Otthon Centrum  2015-ben elindította  hálózatbővítési programját, amely révén  immár 70 új iroda épült ki, a korábban már meglévő 80 iroda mellé, így 2016 szeptemberére már 150 irodával rendelkezünk. A szignifikáns növekedéssel az Otthon Centrum elsőként érte el, hogy  150 ingatlaniroda egy márka alatt működik, így az ország legnagyobb irodahálózattal rendelkező láncává vált. 2016-ban tovább folytatódik a dinamikus növekedés, további irodák nyitását tervezzük, melyhez most kedvezményes feltételekkel Ön is csatlakozhat. Részletekért látogasson el: www.oc.hu weboldalra.

Bővebben

Kapcsolat

Az alábbi form kitöltésével küldjön nekünk üzenetet
Error: Please check your entries!